Jeg har en ny valp når jeg skulle begynne å trene ham?

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene som er omtalt i dette innlegget.
Folk spør meg vanligvis: “Jeg har nettopp fått en ny valp når skal jeg begynne å jobbe med treningen hans?” Jeg skyter raskt tilbake, “Du burde begynne å jobbe med valpetrening i det øyeblikket du tar med deg den nye valpen din!”
Enten du liker det eller ikke, starter valpetrening på dag 1. Valpen din lærer kontinuerlig nye ting. Fordi valpen din allerede lærer, kan du like godt instruere ham god atferd i stedet for dårlig atferd.
Undervisning i valpens lydighetstrening
Vi begynte å jobbe med Derbys trening i det øyeblikket vi hentet ham fra Guide Dogs of America. Vi taklet også enkle ting som å lære ham å sitte og vente før han spiste maten. Han ble så god i sitteoppholdene sine, og han kunne gjøre dem med øynene lukkede … bokstavelig talt …
Derby er så flink til å være ned igjen at han kan gjøre dem med lukkede øyne?

Derby gjør faktisk ikke ned-oppholdene med lukkede øyne. Vi fanget ham tilfeldigvis midt i blink?
Så hva er noen få ting du burde tenke på å lære valpen din i det øyeblikket du kommer hjem?
Bånd og krage – mange unger har aldri brukt disse to tingene
Kasseopplæring
Pottetrening
Sitt og vent på måltider
Vugge og bli håndtert fra topp til tå

Valpene er bedårende! Vi har en tendens til å la dem slippe unna med mye mer enn de burde. Jeg ser vanligvis at folk lar valpene sine gjøre ting som vil bite dem i rumpa når valpen deres er eldre. Her er noen få ting du burde tenke lenge og hardt på før du lar valpen din danne dårlige vaner:
Å hoppe opp på mennesker – en elskelig 7 uker gammel 10 pund Labrador Retriever er ganske søt når du hopper opp på beinet for oppmerksomhet. Hvis du lar ham gjøre dette, lærer han at det er i orden å hoppe opp på mennesker. Tenk nå hvor mye du vil glede deg over denne oppførselen når han er en voksen hund!?
Sitter på fanget – den samme 10 pund lab -valpen passer fint på fanget, men kan du si det samme når han vil sitte der som en hund på 80 kg?
Barking for oppmerksomhet – det kan være søtt når de har en liten stemme, men når de får den store hundestemmen, er det kanskje ikke så morsomt. Jeg vil unngå å oppmuntre til denne oppførselen.

Mens den første dagen din hjemme med den nye valpen kan være mye moro, kan valpens første natt hjem vanligvis være veldig utfordrende, da det er hans første dag borte fra mamma og kullkamerater. Her er noen få forslag, i tilfelle du har noen problemer med valpene dine første natt hjemme.
Hvis du søker etter noen mye flere ideer om ting du kanskje vil gjøre og ikke vil gjøre på din første dag med valpetrening, kan du sjekke ut en av våre favoritt valpestarterbøker, valper for dummies (aff link).
Så når begynte du å jobbe med valpens trening? Begynte du å jobbe med grunnleggende lydighetsevner fra dag 1? Fortell oss om valpetreningsopplevelsene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag og varmepakker – ideelt for nye valper. hjelper til med å lette angsten i deres nye hjem.
Beste Canine Chew We Like: Bones & Chews Bully Sticks – Alle valpene våre elsker å bite, nippe og tygge. Vi elsker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste hjørnetegninger vi liker: Gale hjørnetog-meg-godbiter-vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for vår guide hjørnetann valper.
Beste fersk hundemat vi liker: bondens hjørnetann – For et par måneder siden begynte vi å mate Raven Fresh Canine Food og hun elsker det! Få 50% avslag på ditt første kjøp av bondens hund.

Sjekk ut mye mer av favorittene våre på vår nye valpesjekkliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post