PETMEDS® Behandler dårlig pust i hunder samt katter

Legg til dette som deler knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore2

En av de mye mer typiske vitenskapelige klagene i liten dyremetode er eksistensen av dårlig pust i deres kjæledyrhund eller katt. Den mest typiske underliggende årsaken til dårlig pust i familiegradene våre er eksistensen av en slags tannkjøtt eller tannsykdom. Når periodontal sykdom er til stede, kan gjengroing av dårlige bakterier skje i munnen som kan bidra til tanntartar eller plakett, i tillegg til tannkjøttbetennelse, i tillegg til tannrotinfeksjon og/eller tanntap.

Alvorlighetsgraden av tannsykdom kan variere, samt avhengig av den private situasjonsbehandlingen kan omfatte veterinær ultralydtannskalering og/eller et ved hus tannhygieneprogram. Mens tannsykdom ofte er den mest typiske årsaken til dårlig ånde i kjæledyrene våre, kan betennelsesbening av fordøyelseskanalen og/eller matallergier på samme måte forårsake dårlig pust. Feil fordøyd mat, i tillegg til bakteriell gjengroing i fordøyelseskanalen, kan begge forårsake stinkende munn.

Behandling av dårlig pust i familiens kjæledyr vil også avhenge av den visse diagnosen betennelsesbeningbetennelse, men kan omfatte kostholdsendringer, i tillegg til tarmantibiotika, i tillegg til kosttilskudd som et stort probiotikum, for eksempel Naturvet fordøyelsesenzymer eller rask balanse.

Til slutt for familiegrad som er syke med alvorlig lever- eller nyresykdom, kan det også være endringer i kjæledyrets pust. Disse familiegudene vil generelt ha dårlig appetitt og/eller ha vekttap. Uansett hva årsaken til kjæledyrets dårlige pust, er en passende veterinærundersøkelse så vel som diagnose normalt det aller beste valget for riktig langvarig behandling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post