Senator Thad Cochran mottar 2016 AVMA Advocacy Award

(Washington, D.C.) 28. juli 2016-The American Veterinary Medical Association (AVMA) har utnevnt senator Thad Cochran (R-Miss.) Mottaker av sin 2016 Advocacy Tildele. Cochran, som godtok prisen ved en personlig seremoni i Washington, D.C., ble anerkjent for sine mange positive bidrag til fremme av effektive forskrifter på vegne av veterinæryrket.

“Sen. Cochran har lenge forstått den viktige funksjonsveterinærene spiller for å beskytte dyrehelse og velvære samt velferd, styrke matsikkerhet samt sikkerhet, samt fremme dyrevitenskap, ”uttalte Dr. Joe Kinnarney, AVMA -president. ”Han har en sterk lovgivningsmessig registrering til støtte for veterinærfaget. Jeg gratulerer ham med denne velfortjente prisen, samt takker ham for hans mange år med advokatvirksomhet på vegne av veterinærmedisin. ”

Cochran forkjempet National Veterinary Medical Service Act i 2003, som etablerte tilbakebetaling av veterinærmedisin. Til dags dato har mer enn 300 veterinærer deltatt i programmet, som lokasjoner veterinærer i undervurderte nabolag i bytte mot tilbakebetaling av lån. Cochran støtter forskrifter for å foreta prisene som er fritatt for føderal forskuddstrekk, noe som vil tillate at flere veterinærer blir valgt for programmet i fremtiden. Hans andre advokatinnsats inkluderer:

Å tjene som en sjef med sponsor for forskrifter som etablerer det nye veterinærtjenesten Grant-programmet, som ble bestått i gårdsutgiftene i 2014, samt vil hjelpe til med å informere så vel som togveterinærer for landlig praksis, samt bistå styrke veterinærmetoder i landlige områder.

Som en ledende appropriator, sikrer du at veterinærer har føderale ressurser som trengs for å styrke matsikkerhet så vel som dyrehelse, for å gjennomføre overvåkning av dyresykdommer så vel som lab -diagnostikk, for å beskytte dyrevelferd så vel som forhåndsdyr.

Samtidig sponsing mer enn mye utgifter gjennom årene som fremmer dyrehelse og velvære, så vel som veterinærfagets stilling.

Cochran har hatt en lang, utmerket karriere i regjeringen. I 1972 ble han valgt inn i den amerikanske kongressen for det fjerde distriktet, som inkluderte 12 fylker i Southwest Mississippi, samt ble gjenvalgt i 1974 samt 1976 med over 70 prosent av stemmene. I 1978 ble Cochran valgt til det amerikanske senatet, og endte opp med å være den aller første republikaneren på mer enn 100 år for å vinne et statlig valg i Mississippi. Han har siden blitt gjenvalgt seks ganger i tillegg til at han for tiden tjener sin syvende periode i vervet. I den nåværende 114. kongressen fungerer Cochran som leder av Senatskomiteen for bevilgninger samt leder av bevilgningsunderkomiteen i forsvaret. Han er også seniormedlem i Senatskomiteen for landbruk, ernæring samt skogbruk, samt tjener i Senatskomiteen for regler samt administrasjon.

# # #

AVMA, etablert i 1863, er en av de eldste så vel som største veterinærmedisinske organisasjoner i verden, med mer enn 88 000 medlemsveterinærer over hele verden deltok i et bredt spekter av ekspertaktiviteter så vel som viet kunsten så vel som Vitenskap om veterinærmedisin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post