Trening øker hjernekraften din – Enten du vil trene eller ikke

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore8

I form som Fido snakker vi mye om de mange helse- og velværefordelene ved å trene med hunden din. Trening forbedrer din fysiske form, din mentale helse, så vel som hukommelsen. Forskningsstudie viser konsekvent at trening er en mental booster, spesielt når vi blir eldre.

Men hva hvis du ikke liker å trene? La oss være ærlige, noen mennesker kan ikke vente med å bli med sine gode venner på treningssenteret for en treningsøkt, så vel som andre ser etter hver grunn til å unngå trening. En ny forskningsstudie publisert i tidsskriftet Behavioral Brain Research Study viser mentale fordeler fra trening er nøyaktig det samme om du er en treningsentusiast eller hater. I dette fascinerende eksperimentet undersøkte forskere tre grupper av rotter. Én gruppe trente ikke – sofa -potetrotter. En gruppe til frivillig trente ved å løpe. Den tredje gruppen ble pålagt å trene ved svømming. Etter seks ukers å sitte på sofaen eller trene, ble det utført mentale tester.

Læringsoppgaver så vel som minnetester ble utført på alle rottene.

Couch -potetrotter hadde ingen forbedringer i deres evne til å oppdage eller utføre minnetester.

Å trene rotter etablerte betydelige forbedringer i deres evne til å oppdage oppgaver samt å utføre minnetester.

Forbedringer i mentale tester var nøyaktig det samme for rottene som trener frivillig, så vel som de som kreves for å trene.

Nivåer av hjerne-avledet nervevekstelement-et hjernekjemikalie som hjelper til med å øke kommunikasjonen mellom nerveceller og fremme sunn oppdagelse-var høyere hos de trenende rottene sammenlignet med sofapotetrottene. Igjen var det ingen forskjeller mellom frivillige så vel som nødvendige trenere.

Denne forskningsstudien fremhever at trening er en utmerket metode for å forbedre både fysisk og mental helse. I tillegg til at det ikke spiller noen rolle om du ikke kan vente med å trene hverdagen din, eller du gjør det forvirrende. Du vil dra nytte av det samme. Så plystre for Fido, gå ut en tur, i tillegg til å begynne å trene hjernen din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post