Hvordan hindre en hund fra å grave i plenen

En hundens graving er en av de vanene som virkelig er vanskelig å bryte med mindre du kan føre tilsyn med hunden din hver gang han er i hagen.

I dette innlegget vil jeg gå over nøyaktig hvordan jeg ville hindre en hund fra å grave i plenen i tillegg til nøyaktig hvordan du kan trene hunden din til å grave i ett, spesifikt område.

Hvis du har å gjøre med en hund som graver, hjelper det å stille deg tre spørsmål:

1. Hvorfor graver hunden min?

Vanligvis er det av kjedsomhet, så vel som vanen kan fikses ved å øke trening så vel som interaksjon. Andre ganger er det en vane knyttet til et sterkt byttedyr.

2. Er gravingen virkelig en stor avtale?

Kan du ikke bare stille opp med noen hull i plenen din, så vel som gjørmete poter?

Noen mennesker kan. Noen kan virkelig ikke.

3. Vil du ha det bra med å gi hunden din et bestemt sted å grave?

Som sin egen sandkasse?

Hvis hunden din virkelig var opplært til å grave bare i det ene området, ville du ha det bra med det?

Nå skal jeg gå over begge alternativene: veilede hunden til å grave i sitt eget område, så vel som veileder hunden til ikke å grave i det hele tatt.

For det første, her er noen grunner til at hunder graver:

Det er gøy! Wooo! Det er en naturlig metode å frigjøre energi.
Instinkter – Noen hunder er avlet for å grave i tillegg til å ha en byttedyr!
Det hjelper dem godt på varme dager ved å grave i den kjøligere skittet
Et svar på spenning! (Se over, “Det er gøy!”)
En metode å tilby med kjedsomhet, ingenting annet å gjøre
Vane
Prøver å begrave bein eller leker

Hvordan lære en hund å grave i ett område

Dette er så enkelt som å sette sammen en sandkasse til hunden din, så vel som å motivere ham til å spille i tillegg til å grave i det området.

Den fineste metoden for å gjøre dette er å bare samarbeide med hunden din i det området, samt belønne ham for å spille/grave i sandboksen mens han forhindrer ham i å grave i andre områder til han lærer.

Du kan gjøre ting som:

Plasser lekene hans i sandkassen og lek med ham der
Skjul godbiter så vel som leker i sanden i tillegg til å spille “Finn den”
Lær ham en kommando som “Hvor er boksen din?” eller bare “boks”

Hvordan pokker lager jeg en sandkasse?

Kjøp en plastsandkasse designet for ungdommer, samt fyll den med sand til hunden din. Disse inkluderer normalt et deksel, slik at du kan holde katter så vel som andre dyr ut av det om natten. Andre fyller bare et billig, plastbasseng med sand.

Et annet valg er å utvikle en sandkasse med trelast satt i en firkant og festet sammen. Foreldrene mine utviklet meg en sandkasse som denne da jeg var liten. Det var fantastisk!

Hvordan hindre en hund fra å grave.

Du tenker kanskje, det er ingen metode i helvete. Jeg bygger hunden min en sandboks! Jeg forstår.

Min teknikk for å hindre en hund fra å grave går slik:

Reduser fleksibilitet så vel som å føre tilsyn.
Forhindre uønskede vaner ved omordning.
Belønne stor oppførsel.
Veldig sakte øker fleksibiliteten ettersom hunden lykkes.

(Rart, det er nøyaktig det samme som pottetrening … samt veileder en hund ganske mye alle typer konsept.)

Men aller første ting veldig først – sørg for at hunden din får tilstrekkelig trening så vel som generell lydighetstrening!

Hvis en hund ikke får tilstrekkelig trening så vel som “arbeid”, er det ikke rettferdig å forvente at hunden stopper noen form for dårlige vaner. Se innlegget mitt: 10 oppgaver for hunden min.

Nå som vi har det ut av metoden …

1. Reduser fleksibilitet – Bruk en lang bånd.

Ved å redusere friheten, mener jeg å overvåke hunden din til enhver tid i plenen midlertidig. La ham ligge i hjemmet ditt mens du ikke er hus, så vel som å sette ham i lang bånd når du er i plenen sammen.

2. Re-dirigere interessen så vel som ros.

Med en lang bånd (20 fot+) kan du “rulle ham inn” etter behov, samt omdirigere interessen sin vekk fra å grave.

Oppgi rolig “nei” hvis han er i ferd med å grave, i tillegg til at han deretter dirigerer ham til noe passende som å leke med et leketøy eller ligge i gresset. Belønne ham for store vaner med godbiter så vel som ros.

3. Gi ham andre ting å gjøre, så vel som å belønne ham.

Jeg foreslår at behandlinger av behandlinger, puslespillleker eller leker av Kong-typen, antar at hunden din ikke kommer til å prøve å begrave leketøyet! Du kan også skjule godbiter rundt plenen i tillegg til å spille “Finn den.”

4. Øk sakte fleksibiliteten da hunden din lykkes.

Gjør dette i små trinn. Etter noen dager med å holde hunden din i den lange båndet, kan du prøve å slippe båndet, men som blir i plenen med hunden din.

Så, kanskje en uke senere, eliminerer båndet totalt i plenen med hunden din (muligens med deg ekstremt verdsatte godbiter). La ham deretter være utenfor alene, men se ham fra et vindu.

The key is not to increase flexibility as well quickly. Don’t leaveHunden din i plenen når du ikke huse før han har hatt suksess i noen uker med bedre overvåking.

Andre metoder for å stoppe hundens graving

Bruk en e-krage.

Noen mennesker vil oppgi at de aldri ville ty til straff når en hund graver. Det er greit. Andre er så frustrerte over hundene sine at de virkelig krever å stoppe vanene ekstremt raskt.

En e-krage med en fjernkontroll kan være praktisk siden du kan korrigere hunden din ekstremt tydelig, i tillegg til at han øyeblikkelig belønner ham for å stoppe. Det gjør det også mulig for deg å stå inne i hjemmet ditt og se på fra et vindu. De fleste hunder bør bare kreve en eller to korreksjoner for å oppdage å ikke grave i hagen.

Sett hundens bæsj i hullet!

Jeg har ikke prøvd denne teknikken, men den kommer alltid opp. I utgangspunktet, når hunden din ikke ser, fyller du hans vanlige gravingsområde med sin egen bæsj, så vel som deretter dekker den opp. Så når hunden din går til å grave, oppdager han bæsjet hans så vel som: “JUCK, jeg vil ikke grave her!” Gjør det tilstrekkelige tider så godt som han er, OK, graving er ikke så morsomt!

Jeg har hatt ekspert treningsinstruktører til å fortelle meg at dette fungerer. Har det hjulpet noen form for deg? Ingenting galt med å prøve det.

Ok, la meg forstå i kommentarene …

Hvilke konsepter har du for å hindre en hund fra å grave i hagen?

Det er så mange grunner til at hunder graver så godt som jeg ikke kan adressere dem alle i en publiser (Prey Drive, prøver å rømme, begrave bein osv.). Hva har hjulpet deg?

*Denne publiseringen inneholder tilknyttede lenker.

Relaterte innlegg:

Hvordan stoppe en hund som bjeffer i hagen
Hvordan stoppe en hund fra å spise bæsj
Stopp hunden min fra å humpe andre hunder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post