Vedta en “mindre adopterbar” kjæledyruke

Black Cats. FIV+ katter. Seniorkatter. Spesielle behov katter. Dette er bare noen få av aspektene som kan få en feline til å virke “mindre adopterbar.” For å promotere disse spesielle kattene (og hundene også) har Petfinder utpekt 17.-25. september som “Adopt-a-mindre-adoptable-pet-uke.” Jeg liker virkelig ikke begrepet “mindre adopterbart” i det hele tatt, og det er grunnen til at jeg setter det i sitater – jeg liker å tro på disse kattene som ekstra spesielle.

Og i kjøp for å feire disse spesielle kattene i all sin nydelige variasjon, vil jeg gjerne introdusere deg for noen få av kattene den høsten i en eller mye mer av disse kategoriene. De prøver alle å finne sitt permanent hjemme. Jeg håper du vil dele denne publiseringen ofte – la oss få noen spesielle katter omfavnet denne uken!

Koss Bunny er rundt 4 år gammel, så vel som riktig navngitt. For så vidt hun er bare ble det produsert omganger, så vel som det er for henne å sitte på. Snuggle Bunny er en super-tilknytning, fengslende kvinne som elsker oppmerksomhet. Hun er FIV -positiv, så hun ville være best i et enkelt katt hus eller et hus med en FIV Feline som sin beste venn, Lyndee (hint, hint). Sungle Bunny fremmes med permanent Feline Ranch i Springfield, IL.

Som 8 -åring er Daisy tenkt på en seniorkitty. Hun er en ekstremt fantastisk kvinne som blir fantastisk med andre katter så vel som små hunder. Hun liker å legge seg på sofaen i tillegg til å være din sofapotet -følgesvenn, men er på samme måte livlig i tillegg til å opptre mye yngre enn alderen. Daisy blir fostret med Lost Pet Dog samt Feline Rescue Foundation i Nord -Virginia.

Hadley er en 5 år ung russisk blå kastrert hann med en fantastisk disposisjon. Han er en tillitsfull, kjærlig så vel som kosete runde katt som liker å få magen til å gni. Han er leken, så vel som liker kattekarene sine – spesielt de han kan løpe i tillegg til å jage etter. Fostermamma uttaler at han klatrer opp på skrivebordet hennes når hun bruker den bærbare datamaskinen hennes, sitter i nærheten av museputeren i tillegg til å kose hodet! Hadley er diabetiker, så han vil kreve et hus med noen som er komfortable med å gi ham insulininjeksjoner. Han ble gitt opp av sin forrige husholdning siden et eldre husholdningsmedlem trengte så mye tid at de kanskje ikke lenger bryr seg om Hadley. Hadley blir fostret med diabetiske katter i nød, en gruppe som hjelper diabetiske katter så vel som deres folk ved å støtte diabetiske katter i deres originale så vel som adoptivhjem, og øve uønskede diabetiske katter, samt hjelpe til med å informere omsorgspersoner om riktig behandling av diabetiske katter.

Luray gjaldt Caseys hjem i Nord -Virginia, med hans tre søsken som alle er blitt adoptert. Han hadde et deformert bryst imidlertid har hatt kirurgisk behandling for å rette deformiteten og det gjør det ekstremt bra. Veterinæren forventer at han vil gjøre en full helbredelse uten noen form for komplikasjoner. Han er litt over et år gammel, så vel som må på nettet en lang så vel som gledelig liv i sitt permanent hjem. Han er ekstremt søt, liker å bli valgt opp og koset seg og liker å leke med sine katteleker.

Ling Ling er spunky 11 år gammel siamesisk kvinne, så vel som fantastisk fanget katt som ikke vil ha noe mye mer enn å kose hele natten. Hun blir fostret av Layla Morgan Wilde of Feline Wisdom 101 (som tok dette nydelige bildet av henne) for Feline Help New York. Med andre katter i fosterhjemmet, spiller hun funksjonen til Imperious Dragon Lady, noe som gjør henne ideell for en husholdning med én katt. Du vil aldri forstå at hun er seniorkvinne ved metoden hun begrenser trapper i tillegg til å spille spill med en bemerkelsesverdig intelligens. Hun har en myk siamesisk meow så vel som den silkeste pelsen som trenger bit plecoming. Denne prinsessen på fem pund forstår hva hun vil, som vil gi deg beskjed. Så kjærlig som hun er, er hun ingen borrelås, så vel som liker sin personlige lur tid i avslappende områder som lintøyet.

Ingefær er en 8 år gammel diabetisk pitty fremmet med elegante katter redningsteam i Nord-Virginia. Hun er en ekstra søt, nydelig calico/tabby med fascinerende lys miljøvennlige øyne, så vel som en ekstremt bedårende bitrosa nese. Ingefær fikk diagnosen feline diabetes for omtrent ett år siden. Hun ble omfavnet som kattunge, men ble returnert til unnsetning da hun begynte å vise symptomer. Hun er utrolig livlig så vel som ekstremt kjærlig. Hun er på et strengt hermetisert kosthold med høyt protein med lite karbohydrater i tillegg til en utmerket appetitt. Da hun først ble diagnostisert, var hun på 2 enheter Lantus insulin to ganger om dagen. Siden kostholdsplanen endres, krever hun bare 0,5 enheter to ganger om dagen. Hun forstår når det er tid for injeksjonen hennes, så vel som hun løper til området sitt og venter på skuddet sitt i tillegg til å behandle ettertrekk. Med tiden kan diabetes hennes gå i total remisjon samt håndtert med kostholdsplan samt trening alene. Ingefær vil mest sannsynlig gjøre finest som en eneste katt.

Har du Embranull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post