Tilleggstjenester: (og få dine ansatte til å selge dem)

av Michell Evans
28. februar 2018
“Kjære Michell, jeg føler at mine ansatte mangler muligheter for tilleggstjenester som kan gi opp til god inntekt for både meg og mine ansatte. Har du noen ideer om områder å fokusere på? ” –Sarah

Hei Sarah. Her er fem fellesarealer der salonger mister muligheten til å tjene på arbeidskraft og produkter.

1. Loppebad er et av de verste skyldige. Du setter hunden eller katten i badekaret og gir den et komplett bad bare for å oppdage at hund eller katt har lopper under tørkeprosessen. Nå må du gå tilbake til karet og begynne på nytt med ekstra tid og flere produkter, og la oss ikke glemme behandlingen av salongen på slutten av dagen for å være sikker på at ingen lopper slapp unna dødsfallene. I noen tilfeller er du heldig nok til å vite før badet om hunden har lopper og disse faktorene ikke kommer i spill. Lag en pris som dekker alle disse forekomstene, og dine ansatte vil være mer interessert i å selge og utføre tjenesten.

2. Inkluderer du den ekstra arbeidskraften og rydder opp tid for store dobbeltbelagte raser i prisen? Når du implementerer en prisøkning for disse tjenestene, må du ikke overse slitasje, skitt og ekstra arbeid som er involvert i å pleie disse rasene. Vurder å lade 20% mer, og personalet ditt kan faktisk begynne å glede seg over arbeidet det tar for å få et av disse dyrene til å se sitt beste ut i stedet for å grue seg til det. Dette gjelder store og ekstra store raser som ikke er dobbeltbelagt.
Annonser

3. Etter timer er henting av gebyrer en viktig policy å håndheve. Når en kunde krever at et medlem av personalet ditt skal være sent og vente på dem – det koster penger. Dette er et tilfelle der det er viktig å huske at dette er virksomhet. Det er ikke personlig. Hvis du, bedriftseieren, er pålagt å betale en ansatt for å holde seg for sent for at en kunde skal hente sent, forstår kunden sikkert at det er en kostnad for det. Enhver god kunde vil tilby å betale deg for tiden din selv om du ikke har den policyen. Dette er et must – spesielt for gjentatte lovbrytere. Du kan finne at du har ansatte som melder seg frivillig til å være den som blir og ser på Facebook på telefonen mens de venter, bare for å tjene noen enkle dollar.

4. Noen salonger holder kjæledyr hele eller halve dagen. Noen salonger pleier ett kjæledyr om gangen. Hvis du oppbevarer kjæledyr hele dagen, kan du ta betalt for en hurtig pleie -tjeneste. Hvis du steller hvert kjæledyr en om gangen, kan du belaste en barnehage for å holde kjæledyret lenger. Du leverer en tjeneste som er i tillegg til din normale tjeneste, derfor har den verdi og bør belastes deretter.

5. Til slutt er de -matting en stor en. Så mange groomers er rett og slett ikke dyktige for de -matting. Det kan være en enkel, human og lukrativ tjeneste å tilby i salongen din, hvis du lærer ferdigheten. Det skaper inntekt to ganger. Først oppretter du inntekter på en klient som ellers ville være en barbering. For det andre har du laget en stil som krever at klienten kommer tilbake på seks uker i stedet for seks måneder. Hyggelig!

Jeg håper disse ideene er nyttige! ✂

Jeg er en multi -best -i – veiledning og best – alt – rundt groomer. Jeg er mottaker av mange Barkleigh -utmerkelser inkludert Journalist of the Year. Jeg er sølv- og gullmedaljevinner for Groomteam USA. Jeg er vinneren av Show Dog Groomer of the Year 2015. Jeg er en (VIG) veldig viktig groomer-Ambassador for Purina og jeg har undervist som grooming-veileder siden 2000. Og jeg steller for å tjene til livets opphold, akkurat som deg. Send spørsmål til michell@groomingtutor.com

Total

5

Aksjer

2

0

3

0

0

Annonser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post