Studie: Rabies-booster kan sikre familiegrad med utdaterte vaksiner

er hundens rabiesvaksinasjon forfalt?

Du krever ikke å være bekymret (ikke for at du var).

Hvis du er som meg, har du sannsynligvis ikke vaksinert innendørs kattene på mange år. Ups, innrømmet jeg det bare?

En ny forskningsstudie fra Kansas spesifiserte universitet oppdaget at familiens kjæledyr med forfalte rabiesvaksinasjoner svært usannsynlig vil etablere sykdommen, selv om de er utsatt for viruset så lenge de får en rabiesforsterker raskt etterpå, ifølge et innlegg i Science Daily.

I tillegg er det ikke som at mange av familiens kjæledyr er i fare for å kontakte rabies til å begynne med. I det minste ikke hvis du er i et hovedstadsområde eller forstadsområde som jeg er.

Men jeg indikerer ikke å legge dette så lett.

Dessverre er familiens kjæledyr med utdaterte vaksinasjoner i USA som er utsatt for rabiesvirus nødvendig for å enten bli i observert karantene i seks måneder eller bli drept, ifølge Science Daily. Karantene kan koste en eier så mye som $ 7000, som noen mennesker utvilsomt bare ikke kan betale.

Den gode nyheten er at denne forskningsstudien gir kjæledyrseiere så vel som veterinærer nye valg når de behandles med hva de skal ta med et kjæledyr som har blitt utsatt for rabiesviruset, så vel som ideelt sett hjelper det å endre noen av lovgivningene som trenger rabies Vaksinasjoner så ofte (årlig, på noen områder).

Les hele innlegget her.

Blir du noen gang “bak” på kjæledyrets vaksinasjoner?

Relaterte blogginnlegg:

Hundevaksinasjoner: Hva skal jeg ikke gjøre

Er så godt mange vaksiner som er dårlige for voksne hunder?

Bør du gå valpen din før han har hatt vaksinene sine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post