Shelter Pet Dog innspilt Spise Dead Kennel Mate i Idabel, Oklahoma

En kjæledyrhund som var plassert på Animal Shelter i Idabel, Okla., Ble filmet og spiste kjæledyrhunden som døde ved siden av henne, ifølge avisen Tulsa World Everyday .

Videoen ble publisert på Facebook av Abe Thomas etter at han gikk til krisesenteret denne uken med hensikt å omfavne en hund, ifølge Tulsa -verdenen.

Fra Tulsa -verdenen:

Cecil Richards, byens dyradministrasjonsoffiser, uttalte at han har jobbet i krisesenteret i 24 år, samt kalt forekomsten en ulykke.

“Jeg lekte med kjæledyrhunden klokka 10:30 (den morgenen,” sa han. “Jeg dro til lunsj på (middag), så vel som da jeg kom tilbake fra lunsj, var jeg fornøyd med en person som uttalte at han ønsket å omfavne en hund. Det var da vi begge har sett det. ”

Foshee (ordfører i Idabel, Tina Foshee) uttalte onsdag at byens tjenestemenn ikke hadde diskutert saken, men at den ville bli etterforsket.

“Noe vil bli gjort,” sa hun. “Det har bare ikke hatt tid til å oppstå ennå.”

Thomas uttalte at han omfavnet kjæledyrhunden som ble sett i videoen, av bekymring for at den ville bli drept hvis han ikke gjorde det. Richards uttalte at byen normalt venter 10 dager før han tar hunder til en veterinær for å bli avlivet.

Thomas uttalte i innlegget at han kalte den omfavne kjæledyrhunden.

“Fordi hun så så glad ut for å være der ute.”

Fullt innlegg her.

Idabel Animal Shelter er et kommunalt ly.

En Facebook -side er blitt produsert og ber om lystore på Idabel -krisesenteret samt å avslutte Richards.

Bilde fra Tulsa -verdenen. Jeg tok en beslutning om ikke å publisere eller lenke til videoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post