Poodle funnet med gummibånd såret rundt snute – San Diego

Jeg liker ikke å legge ut historier om hunder som blir mishandlet fordi disse sjeldne, isolerte forekomstene ofte blir blåst ut av proporsjoner.

Men dette er en lokal historie, og San Diego County Department of Animal Services ber om publikums hjelp.

En statsborger i San Diego tok kontakt med County Department of Animal Services lørdag etter å ha sett en skadet puddel som løper løs i en park, ifølge San Diego County News Center.

En dyrekontrolloffiser svarte og fant en kvinnelig hvit puddel med flere gummibånd rundt snuten hennes, ifølge SDCNC.

Fra SDCNC:

Kjæledyrhunden ble umiddelbart fraktet til avdelingens dyrepleieanlegg på Gaines Street, der veterinærpersonalet fjernet gummibåndene og behandlet hundens skader. Gummibåndene hadde vært på kjæledyrhunden så lenge at bandene hadde skåret helt ned til beinene i hundens snute.

“Dette kan ha vært noe syke forsøk på å forhindre at denne søte kjæledyrhunden bjeffer,” uttalte Dawn Danielson, direktør for Animal Services. “Handlingene deres har imidlertid fått denne stakkars kjæledyrhunden til å lide fryktelige smerter i veldig lang tid.”

Basert på alvoret i hundens skader, har avdelingen startet en etterforskning av dyremishandling.

Avdelingen sa på sin Facebook -side at den ber om publikums hjelp til å finne personen som gjorde dette. Full historie her. Foto fra SDCNC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Farg meg Bella!Farg meg Bella!

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore7 Hei Everypawdy! Det er meg, Bella. En god del av furrendene mine har prøvd å snakke