Møt Wendy Christensen, kattekunstner, katteforfatter og fullført katteelsker

Wendy Christensen skriver og maler på Bobcat Mountain Studios, høyt på en skogkledd åsside i landlige New Hampshire. Hun deler hjemmet sitt med sin forskermann, over 10.000 bøker, og familien til kjære katteminner som daglig inspirerer, underholder, mystifiserer og trøster henne – og fungerer som modellene sine.

Wendy er en kulturell ailurolog (student i feline sosiale og kulturelle liv); prisbelønnet forfatter, artist og illustratør; maler av katteportretter; designer og byggherre av kattesmykker; Kattatferdskonsulent; og Pet -spaltist.

Hennes forfatterskap fokuserer på et bredt spekter av kattemner, men spesielt det sosiale livet, kulturen og atferden til katter som lever i grupper med mennesker. Hun er skrevet mye om praktisk talt alle feline -emner du muligens kan forestille deg for hver CAT -publikasjon du noen gang har hørt om, og noen har du sannsynligvis ikke. Maleriet hennes fokuserer på å fange unikhet, skjønnhet og “katthet” til hver enkelt pus hun skildrer.

I alle sine aktiviteter oppmuntrer og letter Wendy feline-menneskelig harmoni; forståelse og overvinne utfordringer med katteferd; kreativ miljøberikelse for innendørs katter; og utvikle komfortable, enkle delte boområder som fungerer for både katter og mennesker.

Wendy er den prisbelønte forfatteren av Outwitting Cats: Tips, Tricks and Techniques for å overtale kulingene i livet ditt at det du ønsker også er det de vil og andre bøker.

Også en prisbelønnet illustratør, illustrerte Wendy den mest solgte hvorfor gjør katter det: en samling nysgjerrige Kitty Quirks av Karen Anderson, og en barnebok, Daddy Day, Daughter Day av TVs Larry King og hans datter, Chaia King. Hennes fargerike, realistiske, høyt detaljerte kattemalerier er blitt gjengitt på magasin- og bokomslag og på et bredt spekter av forbrukerprodukter fra samlerplater til T-skjorter.

Jeg er glad for å ønske Wendy velkommen til den bevisste katten i dag.

Wendy, hva kom først: maleri eller skriving?

Definitivt å male. Jeg har alltid vært kunstner, og det opprinnelige målet mitt var å bli en profesjonell illustratør. Jeg ble akseptert på Top Illustration College i USA, men det var altfor dyrt for familien min. Så jeg gikk på nattskole og ble programvareingeniør i stedet. Jeg elsket ingeniørfag, men jeg trakk meg til slutt for å prøve å forfølge en kunstkarriere, igjen. Underveis ble jeg utilsiktet forfatter.

Du lager også unike smykker for katteelskere. Fortell oss litt om brikkene du lager.

Jeg er ingeniør i hjertet og elsker å utvikle og bygge ting. Jeg elsker smykker og spesielt kattesmykker – jeg har en stor samling – så det var en naturlig kattesmykker. Jeg liker det spennende og uendelige søket etter kattperler, anheng og vintage kattesmykker til bruk i mine enestående brikker. Og jeg liker virkelig den intensive prosessen med å manipulere bittesmå komponenter, ledninger, perler og vakre edelstener. Jeg vil at hvert stykke skal være en skatt for noen. (Redaktørens merknad: Wendys smykker er tilgjengelig i hennes Etsy -butikk.)

Hva er den kreative prosessen for et prosjekt, enten det er å skrive eller male eller smykke, som for deg?

Nøysom, detaljorientert og håndverkslig, med en smule intuisjon. Det er den samme prosessen, med forskjellige verktøy og materialer. Jeg bruker kanskje et tastatur, tang, børster eller grammatikk for å manipulere ord, perler, ledninger, farger eller bilder for de forskjellige tingene jeg gjør, men det er alt det samme design/komposisjon/monteringsprosess. Jeg ser mye synergi og synkronitet i alt jeg gjør. Alle mine kreative sysler mater hverandre. Jeg kan skrive en artikkel i hodet mitt mens jeg vandrer, får en ide om et nytt halskjede mens jeg pleier hundrevis av liljer, eller mentalt sorterer ut fargealternativer for et maleri mens jeg lager papirer for Cat Writers Association.

Hvor kommer inspirasjonen din fra?

Kattene mine og alle kattene jeg noen gang har kjent. Jeg vokste opp med en stor familie av katter (44 på et tidspunkt) og individuelle katter fra fortiden inspirerer meg fremdeles.

Har du et favorittmedium, eller liker du å skrive, male og smykker som lager likt?

Jeg elsker å gjøre alle disse tingene, og jeg har vanligvis flere prosjekter i hvert medium som pågår når som helst.

Fortell oss om dine egne katter.

Jeg adopterer alltid fra tilfluktsrom, og alltid i par eller trios. Jeg har vært heldig – jeg har de beste kattungene i verden! Senior Felines-in-Residence er elleve år gamle Ada Augusta Abigail Tabitha (“Tabigail”); Sir Sterling Silver Longfellow (“Silver”); og kjekke Harry, Wizard of Bobcat Mountain (“Wiz”). De får selskap av ti år gamle Calico Sisters Angel og Chrysanthemum, begge Polydactyl på alle fire labbene. En trio av syv år gamle Tabby-søstre, Pemigewasset (“Pemi”), tante Jesse Guernsey (“Jessie”) og Winnepesaukee (“Winnie”) og en seks år gammel brorsøsterlag, Golden Tabby Prince Syvert the Bold og Torbie Hazel-Marie avrunder gruppen.

Jeg har lært så mye av alle disse kattene, og de fortsetter å undervise i Mnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post