GIVEAWAY: Tote Bag og gratulasjonskort fra Lalaland Ink

Lalaland Ink er etableringen av Lauren Ackley. Arbeidet hennes er inspirert av dyr – stort sett ..katter! Hennes oppgave er å tilby lystige, høykvalitets og distinkte varer til dyreelskere av alle slag. Mange av designene hennes har en dyrebar liten katt som heter Catson.

Lauren sørget for å gi bort den elskelige toteposen som ble forestilt ovenfor, og ett bunt på ti assorterte kitty gratulasjonskort, til en heldig leser!

For å gå inn i denne gave, fortell meg i en kommentar hvorfor du vil vinne Totebag og kortene. For en ekstra sjanse til å vinne, tweet om denne gave eller del på Facebook, og legg ut lenken i en egen kommentar. Denne gave er åpen for leserne overalt, og avsluttes torsdag 15. november.

For mye mer informasjon om Lalaland Ink, og for å se mye mer av Laurens elskelige design og produkter, kan du gå til Lalalandink.com.

Ingrid King

Du kommer kanskje også til å like:
Lalaland Totebag og gratulasjonskortvinner

Giveaway: Cat gratulasjonskort fra NobleWorks -kort

Giveaway: Heartspeak Whiskerwisdom Collection gratulasjonskort

«Ikke døm en Tortoiseshell Cat etter fargen hennes
Gjennomgang: The Dalai Lamas Cat av David Michie »

61 Kommentarer til Giveaway: Tote Bag og gratulasjonskort fra Lalaland Ink

Evi sier:

15. november 2012 kl. 22:13

Tweetet!

Svare

Linda Hassa sier:

15. november 2012 kl. 18:02

Først av alt har toten en katt på seg. Vi har katter. Tote er gjenbrukbar, så det er det
Bra for planeten. Og jeg tror at den lenge tapte korrespondanse kunsten
i sin skriftlige form burde gjenoppstå. lmhassa@aol.com

Svare

Evi sier:

15. november 2012 kl. 17.20

Jeg vil gjerne vinne dette for å gi til min beste ladyfriend til jul! Hun er en katteløs kattedame og vil elske litt kattekunst for å kompensere for sin nåværende mangel på katt?

Svare

Kristina sier:

14. november 2012 klokken 17:19

Så søtt! Jeg gleder meg over den praktisk tapte kunsten å sende håndskrevne notater/brev i posten, så å vinne samlingen av kattesnoter ville bare være bi -knærne. Og toteposen? Kanskje Kitty vil tillate meg å slå henne rundt i den. Ha! Jeg gutt. Katten min tillater ikke noe slikt, så den ville bli brukt til å bære mitt daglige lesestoff.

Svare

Kate D. sier:

14. november 2012 klokka 03:46

Jeg elsker toteposer, og jeg elsker å sende sneglepostkort.

Svare

Heather S sier:

13. november 2012 kl. 15:17

Jeg vil gjerne vinne for å gave dette til bestien min til jul! ?

Svare

Amy Orvin sier:

12. november 2012 kl. 22.48

Tweet ~

Svare

Melissa Wetterow sier:

12. november 2012 kl. 18:34

Facebook delt!

Svare

Melissa Wetterow sier:

12. november 2012 kl. 18:32

Jeg er Tote Bag fanatiker !! Jeg trenger denne vesken !! Lol
Også – jeg har to nevøer som bare lærer å lese og skrive så for å oppmuntre dem, jeg skriver dem brev en gang i uken og sender dem! ?

Svare

Shadow Dance Ranch Kittehs sier:

12. november 2012 kl. 12:20

Og kort! Skrevet til Mommas side på FB:

Og tweetet!

Svare

Shadow Dance Ranch Kittehs sier:

12. november 2012 kl. 12:18

For en veldig søt totepose! Takk for sjansen til å vinne den.

Svare

Rachel DiStefano sier:

12. november 2012 klokka 11:59

Aww, det er fantastisk! San Francisco begynte å lade for vesker i butikker fra oktober, så det er alltid en ting å finne en pose. Denne vesken ville være en bedårende fantastisk løsning for det. I tillegg har jeg en liten sverm av nieser og nevøer for å sende kort. (Selv om jeg må motstå trangen til å bare ramme dem og dekorere frontrommet mitt med kunstverket. XD)

Svare

Ronnie sier:

12. november 2012 klokka 11:51

Jeg går “grønt”, ingen mye flere plastposer som handler. Imidlertid, mange viktigere, velger jeg grundig lerautvesker til shopping -tingene mine med en melding. Tote-posene har temaer for dyrs årsaker jeg er involvert i. Jeg vil handle med bare ett tema om gangen til mye kraftigere spredning av ordet. Jeg vil gjerne vinne Kitty Tote -vesken av mange grunner. Brukes sammen med min dyrs årsak, det ville tiltrekke seg oppmerksomhet. Kitty ville lette stemningen med alvoret i mine andre totesekk, og ved å gjøre det, ville de observerende personene mye mer bære den konkrete og subliminale budskapet i hodet. For du vet, mange omsorgsfulle mennesker vender seg bort fra dyreårsaker som det er smertefullt å vite. Så: “Her Kitty, Kitty. Spesiell levering av spesiell levering for dine dyrevenner som trenger hjelp. ” Den svarte kattungen vil være Goodwill -ambassadøren? <3 og gratulasjonskortene ville være min glede å dele og sende til folk for å fortelle dem hvor fantastiske de er for å spre seg ~ veldig godt og takk. Svare Connie sier: 11. november 2012 kl. 21:43 Jeg vil bare vinne fordi det er søtt og jeg liker å vinne .. det er så mange bedre grunner her bedre enn min. Svare Anne sier: 11. november 2012 kl. 13:18 Jeg vil gjerne vinne denne vakre gave fordi jeg elsker katter så vel som alt som har en katt på seg! Svare Cynthia Southern sier: 11. november 2012 klokka 08:34nullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post