[NYTT PRODUKT] Skyll ess Super Absorbent Microfiber Pet Towkle

Legg til denne delings -knappen til FacebookFacebookfaceBookShare til TwitterTwitterTwittersShare til PinterestPinterestPinterestShare til Moreaddthismore23

Å bade kjæledyret ditt hjemme er full av vanskeligheter. Å få dem i karet, holde dem i karet og få dem ut av karet uten å suge gulvet eller deg selv i prosessen virker nesten umulig. Deretter må du støtte deg selv for den uunngåelige “post-shower shake”, som alltid på en eller annen måte føles som en liten tilbakebetaling. Neste gang, vær tilberedt med Rinse Ace Super Absorbent Microfiber Pet -håndkle for å fange opp alt det vannet før det blir luftbåren.

Hjemme pleomspisser

Selv om du tar kjæledyret ditt til groomer regelmessig, vil det helt sikkert være tider hvor du må følge med noen pleieoppgaver hjemme.

Noen få av kjæledyrstellingene du kanskje trenger å takle hjemme inkluderer:

Pusser tenner

Øre rengjøring

Rydding og fjerning av øyeslim

Negleklipping

Børsting og kammer pels

Belegg trimming

Sjampoing og kondisjonering

Sikkerhetsforholdsregler når du pleier kjæledyret ditt hjemme

Selv om den listen ved første øyekast kan virke ganske enkel, er det noen forholdsregler du bør ta før du hopper inn i noen av disse pleieoppgavene for kjæledyr.

For eksempel, når du pusser hundens tenner, er det viktig å la kjæledyret ditt bli vant til prosessen gradvis, spesielt hvis det er første gang. Bruk en tannkrem som er spesielt laget for kjæledyr, ettersom merker laget for mennesker inneholder stoffer som kan være giftige for hunder og katter. Hvis kjæledyret ditt har en aversjon mot tannbørster, kan du prøve å bruke en tannbørste, men bare hvis det er liten sjanse for at hunden din nipper deg i prosessen. Hvis å pusse tennene til kjæledyret ditt er helt uaktuelt, kan daglige tannhygiene tygg være den beste løsningen for å holde tennene og tannkjøttet sunne.

Å rense kjæledyrets ører kan også være en utfordring. Å bruke et ørerens som er romtemperatur eller litt varmere, kan bidra til å lette ubehaget ved øredråper eller væske som plasseres i øret. Å fukte en bomullspute og tørke forsiktig der skitt eller rusk er synlig er en trygg måte å rydde bort alt som kan finne en vei inn i øregangen og forårsake infeksjon. Hold aldri en bomullspinne eller annen gjenstand i kjæledyrets ørekanal.

Å ta vare på området rundt kjæledyrets øyne må gjøres forsiktig og med forsiktighet. Mange kjæledyr opplever en oppbygging av slim og “øye goop” på grunn av vannholdige øyne. Kjæledyr med hvit eller lett farget pels kan være utsatt for å rive flekker. Å holde dette området rent og tørt kan forhindre overdreven tårefarging. Det kan imidlertid være lurt å bruke en tåreflekkfjerning av produktet for å holde dette problemet under kontroll.

En annen kjæledyrpleie som krever et ekstra mål på forsiktighet er kjæledyrspikring. Å la kjæledyrets negler vokse for lenge kan forårsake smerter med å gå, men å kutte negler for korte kan forårsake smerter, blødninger og nerveskader. Du må være forsiktig så du ikke kutter området til neglen som inneholder blodkarene og nervene, også kjent som “raske”. Bruk en negleklipper med en innebygd sensor, for eksempel Quick Finder Deluxe for å sikre at du ikke er for nær den raske når du trimmer kjæledyrets negler.

Selv å bade kjæledyret ditt hjemme krever litt forsiktighetsforberedelse. Forsikre deg alltid om at du bruker en sjampo og balsam som er formulert spesielt for kjæledyrets behov. Ellers kan bading av kjæledyret ditt faktisk gjøre mer skade enn godt. Sjampoer som er for tøffe for kjæledyrets hud, kan forårsake kløe, håravfall og hot spots som kan gjøre kjæledyr elendige. Å tørke kjæledyret ditt godt etter bading er viktig for å forhindre at du rister frysninger og ubehag. Dette gjelder spesielt kjæledyr med lengre, tykkere hår eller mindre, mer delikate kjæledyr som kan få en kjølig lettere.

Skyll ess Superabsorberende mikrofiber-kjæledyrhåndkle stopper etter-Shower Shivers

Unngå skjelvene og ristingene med det skyllende esset superabsorberende mikrofiber -kjæledyrhåndkle. Dette ekstra store tørkingshåndkleet for kjæledyr ble designet for å tørke kjæledyrets hud og pelsen raskt for å forhindre frysninger og ubehag ved lufttørking etter et badekar, dusj eller svømming.

Mikrofiberstoffet består av millioner av bittesmå, ultrafine fibre som vekker fuktighet bort på kontakt, og trekker fuktigheten raskt ut av kjæledyrets pels. Det skyll ess superabsorberende mikrofiber -kjæledyrhåndkle er også fantastisk å ta med på familieutflukter for å fjerne skitt, gjørme og sand fra kjæledyrets føtter og ben.

Den sjenerøse størrelsen er bra for kjæledyr som er store eller små, slik at du kan pakke dem inn i koselig trøst fersk ut av karet. Laget for å vare, vil det skylle esset superabsorberende mikrofiber -kjæledyrhåndkle beholde sine fantastiske absorberende evner vaske etter vask.

Pakk opp det våte kjæledyret ditt med den hurtigtørkende komforten til det skyllende esset superabsorberende mikrofiber-kjæledyrhåndkle.

Vinn gratis skyll ess superabsorberende mikrofiber kjæledyrhåndkle!

Ville et skyll ess superabsorberende mikrofiber -kjæledyrhåndkle gjøre badetiden lettere for deg og kjæledyret ditt? Bare legg igjen en kommentar BElow for en sjanse til å vinne et gratis skylling av ess superabsorberende mikrofiber -kjæledyrhåndkle fra 1800 Petmeds!

En vinner blir valgt tilfeldig onsdag 3. mai 2017, så alle som deltar har en sjanse til å vinne! (Begrenset til innbyggere i USA) Lykke til!

Gratulerer til Barb W., tegningsvinneren! Se etter en e -post fra oss om å hevde premien din.

Gaver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post