Daisy feirer National Feline Day

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore5

I morgen er det en av mine foretrukne dager i året … National Feline Day! Denne spesielle dagen ble opprettet i 2005 av Animal Miracle Network i et forsøk på å synliggjøre antall katter som fremdeles venter på å oppdage et eget hus, for å erkjenne hva utmerkede følgesvenn katter er, samt for å motivere katt adopsjon. Jeg er for alle disse tingene!

La meg først dele noen nøkterne statistikker. Omtrent fire millioner katter går i tilfluktsrom hvert år, så vel som en til to millioner av disse kattene blir avlivet hvert år. Mens antallet friske dyr som er avlivet i krisesentre hvert år fortsetter å gå ned, tror jeg at du vil være enig i at selv en er også mange. Nå overstiger noen gode nyheter: Antall katter i amerikanske husholdninger overstiger nå antall hunder! I tillegg til at det ikke er rart, siden katter lager fantastiske følgesvenner, hvis jeg oppgir det selv.

I situasjonen krever du fremdeles overbevisende, like ved toppen av hodet mitt her er noen av grunnene til at katter lager utmerkede kjæledyr:

Vi er flotte for helsen din! Personer med katter har en redusert fare for hjerte- og karsykdommer, har lavere spenningsnivå, samt redusert fare for depresjon.

Å samhandle med en feline kan bidra til å forbedre humøret ditt. Katter tilbyr ubetingede som samt kameratskap, i tillegg til å ha en varm, purring feline på fanget ditt er praktisk talt spesifikk for å få deg til å smile.

Katter er enkle å ta vare på. Ingen krav om å gå ut i mørket for å ta oss en tur; Bare tilby en ren søppelboks så vel som vi tar vare på virksomheten. Vi er ekstremt rene og for det meste vi kan takle vår egen pleie. Selv om vi liker koster tid med deg, er vi selvforsynt og raskt underholdt med enkle leker som en tom boks eller melkelyd (selv om vi også vil ha et morsomt interaktivt leketøy!)

Katter er vakre, fulle av karakterer så vel som når det går, en katt gjør et hjem til et hjem.

Er du forberedt på å legge en katt god venn til hjemmet ditt? Ingen krav om å se så bra ut – shelters over hele USA er fulle av vakre, kjærlige katter som bare venter på et eget hus. Enten du velger en lang- eller korthåret katt, en kattunge eller en voksen katt, en sedat runde-katt eller en lodne idrettsutøver, kan du virkelig oppdage feline i drømmene dine på ditt regionale ly. Enda bedre, tenk på å adoptere to katter! Mange katter klarer seg bra med en katt til å samhandle med, så vel som du vil glede deg over å se de vanvittige antikken deres når de spiller sammen.

Dette er et bilde av søsken min Harley, da han bodde på krisesenteret. Jeg forstår ikke hvorfor ingen ønsket ham, men Harley måtte vente på ly for å bli omfavnet i 6 lange måneder. Selv om Harley i noen tilfeller kan være en skadedyr, er mange av tiden jeg er glad for kameratskapet hans, så vel som jeg er takknemlig for at han ble omfavnet i tillegg til å være en del av husholdningen min (men ikke fortell ham at jeg uttalt at!).

Så feir den nasjonale kattedagen ved å dra til ditt regionale ly, eller dra på internett for å Petfinder for å oppdage en fantastisk katt av din ekstremt egen. Tross alt, hvem vil ikke ha en katt?!

Petadopsjon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post