PETMEDS® hjelper en blødende hjørnetann eller katt

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore1

Hver gang en hjørnetann blir presentert for meg som involverer blødning (fra en hvilken som helst orfice), er det viktig å ha en fullstendig medisinsk opparbeidelse på et veterinærkontor. Enten kjæledyret blør fra nesen, munnen, penis, skjeden eller endetarmen, bør en komplett historie og fysisk undersøkelse alltid utføres. Hvis det ikke er noen traumer i historien og fysisk/endetarmsundersøkelse, avslører ikke en tilsynelatende årsak, en full blod, avføringskontroll og urinopparbeidelse, som kan omfatte testing for flåttbårne sykdommer, koagulasjonsforstyrrelser, forskjellige immunformidlede blodlidelser, gnodningsmidler eksponering , så vel som infeksjoner eller svulster burde gjøres.

Når en diagnose er stilt, kan det blødende kjæledyret deretter behandles tilstrekkelig med passende stabilisering og oppfølging. Med mindre årsaken er åpenbar, for eksempel en blødende tånegl, burde et kjæledyr som har en historie med blødning ikke behandles av en dyrehåndterte hjemme uten en veterinærmedisinsk vurdering først.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post