Ved å adoptere en renraset eller nesten renraset katt

som mange av dere vet, er jeg delvis med Tortoiseshell Cats. Folk tror ofte at torturer er en rase, men det er de ikke. Navnet refererer ganske enkelt til deres vakre fargelegging, som er et resultat av et samspill mellom genetiske og utviklingsmessige faktorer. Det må ikke komme som noen overraskelse at jeg ble trukket til torturer da jeg var klar til å adoptere igjen etter å ha mistet Buckley og deretter Amber.

På omtrent samme måte blir noen mennesker trukket til en viss kattras, og ofte styrer denne forestillingen dem bort fra adopsjon. Det de ikke er klar over, er at det er mange katter og kattunger i tilfluktsrom som enten er den typen rase de leter etter, eller en nær blanding.

Møt noen av disse vedtatte “renrasede” katter nedenfor. Historiene ble levert av Adopt-A-Pet. På Adopt-A-PETs nettsted kan du søke etter ditt neste Feline-familiemedlem etter rase, kjønn, farge, pelslengde, alder og mer. Vakker nåde på bildet over er tilgjengelig for adopsjon fra Charm City Animal Rescue i Baltimore, MD.

British Shorthair – Buck

British Shorthairs, opprinnelig kalt British Blues fordi de bare kom i blått, øker i popularitet hvert år. Denne rasen har en høy intelligens og en veldig lettgående natur. På grunn av deres fantastiske personligheter er de en favoritt i skuespillerverdenen med tanke på at de er så enkle å trene. Hvis du vil ha en pus som ser på alt du gjør og purrer mens du gjør det, kan en britisk korthår kanskje være den ideelle katten for deg og din familie.

Buck elsker en ting mye mer enn noe annet: Napping. Denne katten elsker å snooze hele dagen og natten, selv om du aldri vil fange ham og savner et måltid. Når han veier inn på 12 pund, er denne pusen avslappet og vennlig. Han vil alltid forlate lur for å komme over for et godt kjæledyr eller to hvis du inviterer ham til det. Mørkeblå øyne og en kjæledyrhundvennlig personlighet fullfører denne beste kattedyret.

Finn en britisk Shorthair-katt/kattunge i nærheten nå på adopt-a-pet.com.

Ragamuffin – Kimmie

Ragamuffin -katter er en veldig ny rase – de har bare eksistert i 15 år. Denne rasen er tung, muskuløs og typisk veldig stor. De kommer i et vakkert arrangement av farger, og noen viser til og med heterchromia, noe som indikerer at katten har to forskjellige fargede øyne. Ragamuffins er vanligvis veldig kosete, milde og føyelige. De gleder seg imidlertid ikke nødvendigvis med å trene, men de vil komme opp for å hilse på deg ved døren når du kommer hjem.

Hvis du prøver å finne en vennlig, hengiven pus, her er en du kanskje vil adoptere i dag. Kimmie er en søt, avslappet ragamuffin kattunge. Hun elsker å slappe av og purrer når du går forbi henne. Pelsen hennes kommer tykk, og det er sannsynlig at hun vil være middels hår, og de kjære støvlene på alle føtter er helt uimotståelige. Hennes utgående og vennlige personlighet vil få deg til å komme tilbake gang på gang for mye mer kjærlighet og kyss. Kimmie er bra med alle dyr.

Finn en Ragamuffin-katt /kattunge i nærheten nå på adopt-a-pet.com.

Manx – Ralphie

Manx -katter er mest kjent for mangelen på en hale, selv om ikke alle Manx -katter er slitest. Manx anses å være en vennlig, avtroppende rase som blir veldig knyttet til en enkelt eier eller familie. De sies å være en leken, intelligent rase, og kan læres å hente. Denne rasen er også i stand til å lære verbale kommandoer og kan til og med læres å riste.

Møt kjekk, vennlig Ralphie! Ralphie er en marmorert tabby manx med et stort hjerte og en kvitrende trill for en meow. Et av hans favoritt tidsfordriv er å kose med deg på fleece -teppet hans. Heldig for multikat-eieren, diskriminerer ikke Ralphie kattunger med fulle haler, og vil gjerne ha en lodne katt-eller hjørnetann-følgesvenn.

Finn en Manx-katt/kattunge i nærheten nå på adopt-a-pet.com.

Egyptisk Mau – Clive

Egyptisk Maus er en ganske sjelden rase, men er et eksepsjonelt valg for nesten alle hjem. Selv om mange kattepleiere og veterinærer ikke anbefaler å tillate kattene dine utenfor, elsker egyptiske Maus naturen. De elsker å jakte opp og ned lokale gater for å hjelpe til med å kontrollere den lokale rotte- og musebestanden. Maus er en kjærlig rase, og de binder seg tett med en enkelt eier. De er ikke en stor fan av fremmede eller andre katter, men kan lære å komme sammen med begge introdusert i en tidlig alder.

Møt Clive. Clive vokste opp på en forlatt parkeringsplass med to andre søsken. Selv om han ikke er ren Mau, har han fantastiske markeringer over hele kroppen som indikerer at han har en MAU -bakgrunn. Han oppfører seg også som en Mau; Han gnir regelmessig opp mot fosteret for oppmerksomhet når ingen andre ser. Han kan være redd og redd, men med sosialisering og tid vil Clive gjøre en flott katt for ethvert enkelt person hjem!

Finn en egyptisk Maus-katt/kattunge i nærheten nå på adopt-a-pet.com.

Maine Coon – Chris

Maine Coon -rasen er en av de første rasene av katt som er godt etablert i Nord -Amerika; De deltok til og med i det aller første katteshowet i 1895. En lang,null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post