Hotel for Dogs Review

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene som er nevnt i dette innlegget.
Har du lett etter et hotell for hunderanmeldelse? av en hund? Derby (My Yellow Lab Puppy in Training) og jeg dro for å se hotell for hunder den siste helgen med flere av våre andre valpekerere. Vi hadde sjansen til å trene før filmen, og etter filmen gikk vi for å spise middag på Lazy Dog Cafe.
Derby var så fornøyd med filmen at han ønsket å skrive en anmeldelse.
Hotel for Dogs Review
Derby’s (The Dog) anmeldelse
Det var flott! Jeg fikk mye oppmerksomhet før og etter filmen fra hundeelskere utenfor og inne i teatret. Min bror nederlandske og andre venner ble med oss, men satt på den andre siden av teatret):
Filmen var kjempebra. Jeg så en hund som så ut som meg. Jeg så også hunder som så ut som min stebrors Stetson og Linus. Jeg var i stand til å gråte under filmen (fordi den var trist) og ingen la merke til det fordi det var så mange hundelyder som skjedde under filmen. Stjernen i filmen, “Friday” så ut som kusinen min Ralphie. Min favorittdel var alle dingsene Bruce laget for alle hundene. Jeg håper en dag har jeg min egen tennissko.

Jeg håper faren min tar meg med til en annen film veldig snart. Hvis du ikke kan gå på kino, kan du prøve å få mammaen eller pappaen din til å leie hotell for hunder når det kommer ut på video.
Colby’s (The Human) Review
Jeg forventet ikke for mye, men hotellet for hunder var overraskende bra. Så igjen er jeg hundelsker. Det var noen fantastiske hundegoder som vi kanskje måtte lage for hundene. Min favoritt var de automatiserte dørene … ikke automatisert som du skulle tro. Disse dørene ble automatisert for hunder. Da hunden løp til den ene døren, ringte den døren ved den andre døren, og da de kom til den døren, ville en støvel sparke på motsatt dør … veldig smart. En annen enhet som var ganske fantastisk, var veldig lik hundballkjøringen vi inneholdt i fjor.
Alt i alt likte vi filmen grundig. Hvis du er hundelsker, vil jeg absolutt anbefale Hotel for Dogs.

Lat hundekafé
Etter filmen møtte vi opp flere av vennene våre på Lazy Dog Cafe. Det var en fantastisk tid, og vi fikk sosialisere oss med andre valpekerere. Derby var bra, men han insisterte på å slappe av halvparten under Tammys stol og den andre halvparten under meg. Han er definitivt en lang valp.

Det er ganske mange mat på Lazy Dog Cafe. Noen få elementer jeg la merke til på menyen var pizza, burgere, kyllingpottepai, Hawaiian poke … definitivt en rekke. Jeg hadde en Caesar-salat med grillet laks-det semi-sunne valget. Derby gjorde det veldig bra, og selv om han ikke sovnet, ble han under meg (i det minste en del av kroppen) hele middagen og surret ikke så mye i det hele tatt (veldig bra for ham rundt andre hunder).
Vi hadde en fantastisk tid, og det andre bildet er Derby Smooching med broren nederlandsk foran teatret. Jeg kan ikke vente på vårt neste Guide Dog Group -eventyr!
Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag og varmepakker – perfekt for nye valper. hjelper til med å lette angsten i deres nye hjem.
Beste hund tygge vi liker: bein og tygger mobberpinner – alle valpene våre elsker å bite, nippe og tygge. Vi elsker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste hunde godbiter vi liker: Crazy Dog Train-Me Treats-Vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for guidehundvalpene våre.
Beste fersk hundemat vi liker: bondens hund – For et par måneder siden begynte vi å mate Raven Fresh Dog Food og hun elsker det! Få 50% avslag på din første bestilling av bondens hund.

Sjekk ut flere av favorittene våre på vår nye valpesjekkliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post