Pulverbrun tang-Marine Fish Breed-profil

Pulverbrun tang, ofte forstått som den pulverbrune kirurgfisken, Japan Surgeonfish, så vel som hvitvendt kirurgfisk, har en brun kropp med et hvitt merke på kinnet mellom den munn så vel som øyne.

Pectoral, anal, så vel som ryggfinner er mørkebrune med moderate blå høydepunkter på spissen. Ryggfinnen har dessuten en oransje stripe strøm.

Halen er blå med en gul vertikal stang. Gul striping løper sammen med kroppsbygningen, mot analen så vel som ryggfinner, og utvikler en ønskebeinformet merking.

Et 125 gallon eller større akvarium er avgjørende for å tilby mange badeom. Bevar bare ett pulverbrun tang per tank. Bruk forsiktighet når du huser med forskjellige tang eller kirurgfisk. Lignende utviklede tangs kan være ekstremt aggressive i retning av hverandre.

Selv om Tangs vil spise kjøttfulle måltider sammen med motsatt fisk i akvariet, kan det være viktig at de blir levert mange marine, hovedsakelig basert tang så vel som alger.

Dette kan forbedre immunforsvaret deres, redusere aggresjonen samt forbedre deres generelle velvære. Tilby tørket tang koblet til en stein eller bruk et veggie -klipp, i tillegg til å mate minimum 3 arrangementer per uke. Sea grønnsaker, tangsalat samt plan for havdiett er alle fineste produkt, så vel som er ekstremt enkle å bruke.

Pulverbrun tang

På utkikk etter en fantastisk saltvannsfisk som hver er utrolig fantastisk, men den ene metoden eller den andre kontrollerte så vel som færre flagrant farget enn de fleste?

Den hvitvendte pulverbrune tangen samsvarer med den beskrivelsen så vel som ekstra. De er stilige så vel som finjusterte og utfordrende å ta vare på.

For de som bare har et sekund å skanne, ta en titt på tjenestene til noen av de vanligste spørsmålene:

Acanthurus japonicus

Er pulverbrune tang aggressive?

Er pulverbrune tanger arbeidskrevende å vedlikeholde?

Hva er noen gode tankkamerater å koble sammen med denne gode fisken?

Hva spiser pulverbrune tanger?

Er brune tangfiskomnivorer?

La oss snakke om litt ekstra om hva som gjør dem utfordrende etter bare noen få raske info.

Detaljer angående den hvitvendte pulverbrune tangen:

Vitenskapelig tittel: Acanthurus japonicus

Hyppige navn: Gull-rimmet tang, pulverbrun kirurgfisk

Maksimal måling: ca 8 tommer

Minimal lagringstankmåling: 90-galloner

Aggresjonsgrad: semi-aggressiv

Farging: Gul, grå, blå, hvit, svart, brun

Omsorgsgrad: kunnskapsrik

Mest energisk: dag

Det rene habitatet til Acanthurus japonicus

Den pulverbrune tang kommer fra skjær i det vestlige Stillehavet, så vel som deres vitenskapelige tittel antyder, de er vanligvis sett i varmt vannrev runde elementer i Japan, i tillegg til forskjellige elementer i de indiske så vel som Stillehavet, sammen med Taiwan så vel som Filippinene.

Er pulverbrune tanger arbeidskrevende å vedlikeholde?

Det korte svaret er sikkert, pulverbrune tanger er arbeidskrevende å opprettholde. De er massive, energiske svømmere som trenger mye plass til å svømme (på grunn av denne sannheten som trenger et virkelig stort system, som i seg selv fordeler skjevt i retning overlegen/profesjonell), så vel som er ansvarlig overfor parasitter/sykdom som marin ich , noe som gjør dem relativt arbeidskrevende for å opprettholde.

En foretrukket fisk, likevel en som trenger nøye vedlikehold, er den pulverbrune tangen største innlosjert som den tang som er til stede i et akvarium.

Pulverbrunen gjør det største i en enorm lagringstank med mange potensielle “hjem” eller steder å andes inn når det føles truet. Selv om nøyaktig samme Goldrim eller Whitecheek Tang (Acanthurus nigricans) på samme måte kan være delikat, er det betydelig ekstra solid.

Powder Brown Tang Breed Oversikt

Hyppige navn: pulverbrun tang, pulverbrun tang, pulverbrun kirurg, pulver svart kirurg, Japan kirurgfisk, hvit-nesekirurg, hvitkonfrontkirurgisk Fishfish

Vitenskapelig tittel: Acanthurus japonicus

Voksen måling: 8,3 tommer

Forventet levealder: 7+ år

Familie
Acanthuridae

Opprinnelse
Vestlig Stillehavet.

Sosial
Fredelig bortsett fra med annen kirurgfisk

Tanknivå
Alle nivåer

Minimum lagringstankstørrelse
100 liter

Kosthold
Planteetere

Oppdrett
Group Spawner

Omsorg
Vanskelig

pH
8.1–8.4.

Temperatur
72–78 grader Fahrenheit

Farger så vel som markeringer

Pulverbrun tang har en svart ryggfinne; Analfinnene er kantet i blått; Ryggfinnen er kantet i rosa, så vel som den har gule striper sammen med kroppsbygningen. Avtalen med er vanligvis hvit.

Med all denne fargen er liket den mørke brune fargen den er navngitt for. I situasjonen din pulverbrune tang sportsaktiviteter en gul farge på baksiden av en del av kroppsbygningen, er det en stor mulighet for at den har blitt skremt eller forskrekket.

Pulverbrun tang er like i utseendet til Whitecheek Surgeonfish Acanthurus nigricans, så vel som det er mulig at fisken din absolutt er en Whitecheek rettferdig enn et pulver BRegne som de normalt er kjøpt under den lignende tittelen.

Japan Surgeonfish

Ett skille mellom 2 er mengden hvitt i ansiktet (Whitecheek, merkelig nok, har mye mindre hvit på sin avtale med den “offisielle” pulverbrune tang).

Japan Surgeonfish Origin samt distribusjon

Den pulverbrune tangen er omfattende fordelt over Indo-West Stillehavet; Det kan finnes i vannet i Sør -Japan, Taiwan; Indonesia, Filippinene, Hawaiian Islands, samt New Caledonia. Tittelen, Japonicus, viser til virkeligheten at den normalt finnes utenfor kysten av Japan.

Tankkamerater av marin fisk

Powder Brown Tang er en relativt fredelig kirurgfisk, så vel som kan holdes i et rev eller gruppelagringstank, forutsatt at lagringstanken er stor tilstrekkelig (de vil ha en ekstrem mengde område for å manøvrere, i tillegg til at det kan være ekstremt uryddig med måltidene) .

Denne typene er vanligvis en flott tankkamerat for en rekke fisk eller noen form for måling, selv med mindre semi-aggressiv fisk; Noen potensielle tankkamerater legemliggjør klovnfisk, goby, blenny, anthias, samt fe wrasses.

Det er bare noen få unntak fra denne regelen: som mange kirurgfisk, kan pulverbrune tang være aggressive overfor andre av dens personlige slekt, så vel som bare er forvirret av ekstra aggressiv fisk.

Mens det er eksepsjonelt å bevare kjæledyret ditt med mange forskjellige fisker så vel som marine dyr, er det finest å bevare bare en enkelt kirurg i tanken. Forsikre deg om at du holder deg unna aggressiv fisk som ser ut som triggere, løvefisk, puffere, samt grouper.

Pulverbrune tanger er fantastiske revfisk, da de beiter på alger likevel vil knapt skade koraller eller angripe virvelløse dyr.

De vil sette i gang litt spenning til virvelløse dyr, likevel, ettersom alge-nibbling kan føre til mindre skade på koraller så vel som muslinger. Disse punktene kan normalt håndteres ved å garantere at tangen din blir matet med et rikelig, næringsrikt spisegime.

Pulverbrun tang habitat så vel som omsorg

Pulverbrun tang blir fanget i naturen, så vel som kan gå gjennom en rekke punkter siden dette. Stress, parasitter, samt sykdom er alle gjennomførbare.

Det er derfor største å plukke en fisk som har vært i fangenskap i bare noen få måneder i tillegg til å være synlig avviklet i tillegg til å konsumere i tanken. Så snart du velger en energibrun tang, kan det være lurt å organisere miljøet med omhu, da det er en delikat fisk som bare kan være forvirret.

Det nye kjæledyrets lagringstank må være så stor som mulig (125 liter er bra), så vel som den må være en beskyttet atmosfære; En ny lagringstank er utsatt for å produsere vanskeligheter for tangen din.

Presentere et sandstrat, slik at tang kan glede seg over å blåse sanden med munnen mens du søker etter måltider.

Pynt lagringstanken med kriker, kroker, revdeler, samt vegetasjon, og etterlater tonn åpent område mot den største av tanken.

Velg et høypresterende filtreringssystem, samt garantere at det er en holdbar vannbevegelse for å tilby fantastisk oksygenering. Hold deg unna å bruke utløst karbon som har blitt knyttet til flytting samt erosjon av sidelinjen i tangs.

Det er et flott tips å bevare lagringstanken ved relativt lav temperatur (under 78 nivåer Fahrenheit), da dette tjener en rekke muligheter.

For det første antyder reduksjonstemperaturer ytterligere oksygen til tangen din. For det andre vil tangs sannsynligvis bli syk i temperaturer mellom 79 så vel som 83 nivåer.

“Sverdet”, “Spur” eller “Scalpel” på bunnen av halen til den pulverbrune tangen er bare ikke så stor eller skadelig som det er med en kirurgfisk, slik siden Naso Tang (Naso Lituratus) eller Achilles Tang (Acanthurus achilles) Likevel er de likevel store tilstrekkelige og skarpe tilstrekkelige til å påføre et viktig sår, så vær forsiktig når du håndterer denne fisken.

Ikke som noen få av den sterke kirurgfisken slik siden Naso Tang, pulverbrune er tilbøyelig til å gjelle så vel som fin ammoniakkforbrenninger.

Normalt tilskrives ytterligere ammoniakkakkumulering i hele sortimentet fra havet eller gjennom transport, kan “ammoniakk brenne” til gjellene være relativt viktig, så vel som til slutt dødelig under de ekstra viktige omstendighetene.

Når du kjøper en pulverbrun tang, må du levere deg til å presentere deg for at fisken definitivt bruker (hovedsignalet om problemer med en fisk er mangel på lyst til mat) samt hva den bruker.

Pulverbrun tang spisestyre

Først og fremst en planteetere som kan beite på filamentøs mikro så vel som noen få typer mindre kjøttfulle makroalger, må pulverbrunen mates minst 3 hendelser om dagen på et spisestyring av frosne så vel som tørkede priser egnet for plantebivorer som består av Marine alger samt Spirulina (blågrønne alger). Zucchini, brokkoli, bladsalat, samt nori (tørket tang) kan leveres for å utfylle spisestyret.Kjøttpris må leveres en rekke arrangementer per uke for å presentere ekstra protein. Et veggie -klipp med tørket tang hengt fra elementet i lagringstanken gjør det lettere å bevare et ekstremt flott tilbud av makroalger tilgjengelig for den pulverbrune tangen.

Avler den pulverbrune tangen

Pulverbrune er gytefisk i gruppen; Eggene deres er befruktet på samme tid som de lanseres, de flyter vanligvis sammen med gulvet i vannet. Det er veldig plagsomt å ta seg av larve-tangene, så vel som siden dette omtrent alle fangede pulverbrune tangene er villfanget.

Powder Brown Tang (Acanthurus nigricans)

Riktig lagringstankforhold og pulverbrune tangvaner

Den pulverbrune tangen vokser til å være omtrent 8 tommer i størrelse, som en helt voksen voksen. Noe som innebærer at de er større enn mye av mindre saltvannsfisk (gobies, basslet, damselfish, klovnefisk, blennies, så vel som så videre.,) Er likevel en av mange mindre tangarter – praktisk 10 tommer mindre enn den Appelling Naso Tang (Michael 2001).

Siden alle tangs så vel som kirurgfisk (som jeg forstår av, minimum) er usedvanlig energiske svømmere med åpent vann, er den svært lite virkelig praktiske tankstørrelsen omtrent 100-galloner, så vel som andre til og med er uenig i dette I tillegg til staten trenger de mye mye mer område.

Dette gjør dessverre Acanthurus japonicus til et usannsynlig tillegg til tankene våre for mange av amerikanske fiskelskere med tankstørrelser lavere enn 90 gallon.

Disse gull-rimmede tangene er ideelt egnet til en stor, åpen revtank, som har hver:

Massevis av åpent område å svømme

Mye oppholdsrock for å beite på

De er ikke vesentlig valgfrie med vannsituasjoner. Typisk oppbevaringsbeholdervann er tilstrekkelig. De trenger masse oksygen så vel som den største i godt aerated stridsvogner med god vannbevegelse (Fenner 2001). Tangs har blitt anerkjent for å være delikat for kobber.

Understreke

Disse fiskene er ansvarlige for marine ICH, så vel som kan bukke under for parasitten (tilsynelatende ut av ingensteds …) når de er forvirrede. På grunn av denne sannheten er det fineste å karantene dem ved ankomst, så vel som i tillegg sørg for at du sporer dem for stress, så snart det er lagt til det nye systemet ditt – spesielt hvis det er en risiko, kan de få ICH, mens i systemet ditt.

Mens du i karantene vil være i stand til å sørge for å mate dem effektivt, samt biff dem opp for reisen til showtanken din.

Tar seg av

Ikke klarer ikke å huske at kirurgfiskene får tittelen som et resultat av at de har en bladlignende ‘skalpell’ av halen som de vil bruke til å kutte mot fiender eller når de er redde. Se på når du når inn i lagringstanken for å holde deg unna å bli redusert så vel som i tillegg bruk om pleie når du transporterer tangen din.

Nets kan forårsake skade på porene så vel som hud (noe som gjør dem ekstra tilbøyelige til ICH) så vel som skalpellen deres kan bli fanget innenfor nettet. Størst for å flytte dem med massive, ufleksible prøvekontainere, som et alternativ.

Kompatibilitet med så vel som aggresjon i den hvitvendte pulverbrune tangen

Det hvite ansiktspulverbrune tang er en oppmerksomhetsfiskende fisk å tenke på, med metode for gruppefiskkompatibilitet. For det første er de tanke på å være sikret, så vel som ikke bør forstyrre korallene dine eller forskjellige virvelløse dyr.

De er dessuten for det meste tolerante overfor forskjellige typer ikke-kilder, i tillegg til å lage et ekstremt flott gruppe fisketilskudd. Ikke desto mindre kryper aggresjon inn i bildet i to helt forskjellige situasjoner.

Hovedspesifiseringen av saker er … Over tid … Skulle du legge til en pulverbrun tang til lagringstanken din tidlig i innebærer av å strømpe lagringstanken din, hvoretter du begynner å legge forskjellige fisker til lagringstanken senere, ditt gull på grunn av denne sannheten begynner å legge til forskjellige fisker til lagringstanken senere, ditt gull på grunn av denne sannheten begynner å legge forskjellige fisker til lagringstanken senere, -Immet Tang kan endre seg i aggressiv i retning av disse nykommerne, og forsvare området ved å snu halen (og forretningsenden av skalpellen) på dem.

Denne familiemedlemmet aggresjon er variabel hovedsakelig basert på personprøven du kan ha (hvor aggressiv personen er) så vel som tid i akvariet ditt (uten forstyrrelse) slik at den har erkjent med sitt territorium.

Det motsatte spesifisering av saker, som er langt mye mer konstant, så vel som på grunn av denne sannheten som er forutsigbar, er å forvente viktig aggresjon med forskjellige tangarter. Den gyldne retningslinjen best her er å bevare bare en tang per tank.

Kunnskapsrike akvarister med ekstremt store metoder er normalt i en setting for å huse en rekke tangs, men jeg liker å foreslå å gjøre litt spesifikk analyse der tidligere enn å gjøre et forsøk som – og Sol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post