Daisy minner alle om å “sjekke brikken”

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore17

Jeg har laboratoriet mitt i dag fordi vi trenger å snakke om noe veldig viktig. Mai er National Chip din kjæledyrmåned!

Nei, jeg snakker ikke om potetgull (selv om det kan være en god idé å sjekke for å sikre at du til enhver tid har rikelig med potetgull i huset). Jeg snakker om mikrobrikker. En mikrochip er bare omtrent like stor som et ris med ris … kanskje det er derfor det kalles en mikrochip og ikke en makrochip.

Har hunden eller katten din en mikrochip implantert for sikkerhet? Vel, det er bare en del av svaret. For å være effektivt er det avgjørende at du registrerer kjæledyrets mikrochip og oppdaterer informasjonen når du flytter eller får et nytt telefonnummer.

Du har holdt kjæledyrets mikrochipinformasjon oppdatert, ikke sant? Hvis ikke, gjør det nå! Hvis du ikke er sikker på om informasjonen din er oppdatert, kan du oppgi chip -nummeret i dette AAHA Universal Pet Microchip -oppslagsverktøyet.

I tillegg til å sørge for at mikrobrikken er registrert og oppdatert, er det også en god idé å få den skannet innimellom for å sikre at den fungerer som den skal. Du kan ha dette gjort på veterinærens kontor under kjæledyrets neste besøk, eller på ditt lokale dyrehjem. I disse dager er mikrochip -skannere universelle og kan lese stort sett alle merkevarer av mikrobrikker.

Så la oss oppsummere. Det er fire viktige ting du må gjøre:

Forsikre deg om at hver av kjæledyrene dine har en mikrochip implantert.

Registrer mikrobrikken og oppgi kontaktinformasjon.

Oppdater informasjonen når du flytter eller endrer telefonnummeret ditt.

Få mikrochip skannet med jevne mellomrom.

Så lenge vi sjekker disse brikkene, tror jeg at jeg bare vil sjekke ut denne potetbrikken også. Kan ikke være for forsiktig!

Microchip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post