[Giveaway] Vårrengjøring for kjæledyret ditt

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore31

Med vårrensesesongen over oss, kan kjæledyrforeldre merke at deres innsats for å holde huset sitt rent, raskt hindret av gjørmete poter samt kaster strøk. 1-800-PetMeds® leverer bort kjæledyrpleie forsyninger til 8 heldige vinnere for å hjelpe kjæledyrforeldre til å pleie hjemme i ånden av vårrensing.

Vårsesongen bringer gjørmete poter, skitten pollen, samt våren av våren, akkurat i tide til å hindre vårens rengjøringsinnsats i et kjæledyrvennlig husholdning.

Et rent så vel som pent hus starter ofte med et velstelt kjæledyr. Kjæledyrforeldre kan holde husene friske pluss hjelpe til med å holde kjæledyrene sunne ved å velge hjemme-pleieferdigheter som å bade i tillegg til å pusse.

Daglig børsting er en stor vane å bygge, spesielt i hus av allergisuffere. Børsting fjerner pollen som sitter fast på pels, hjelper med å redusere hjemmet spredning av allergi-utløsende kjæledyrdander, samt på samme måte hjelp til å håndtere ekstrem skur.

Mange kjæledyrforeldre erkjenner ikke at korthårede kjæledyr krever rutinemessig pleie. De kan kaste like mye, om ikke mer enn langhårede kjæledyr. Hverdagsbørsting fjerner død pels før den kaster seg rundt møbler.

Gå inn på 1-800-PetMeds® En vårrengjøring for kjæledyrets gave for en mulighet til å vinne et knippe kjæledyrpleieforsyning til katt eller hund. Hver bunt vil omfatte Oatmeal & Aloe Vera Shampoo, Rescue Pro Series Combo Brush, Nail Trimmers, Super Pure Omega 3 Supplement, Ear Cleanser, samt et tannbørste/tannkremsett.

1-800-Petmeds® vårrengjøring for kjæledyrets gave går fra mandag 03/01 med søndag 03/28. Alle som kommenterer fra 3/1/21 til 3/28 er kvalifisert til å vinne. For å komme inn, legg igjen en kommentar nedenfor. To vinnere (en katt, en hund) vil bli valgt i tillegg til varslet på fire påfølgende mandager (3/8, 3/15, 3/22, 3/29) for en samlet sett på 8 vinnere.

Vinn en gratis pleompakke for kjæledyr! Hold kjæledyrets frakk skinnende i tillegg til å squeaky rent! Bare legg igjen en kommentar nedenfor, så vel som du kan vinne et gratis pleompakke fra Pet fra 1800Petmeds! Vinnere blir valgt tilfeldig hver mandag i mars fra og med 3/8/21, så alle som deltar har en mulighet til å vinne! Det vil være et samlet sett på åtte (8) vinnere. (Begrenset til innbyggere i USA) Lykke til!

Gratulerer til vinnere av uke 1: Lyvona Perry i Florida samt Amanda Moquin i New York, uke 2 -vinnere Susan Wynne i California samt Grady Malachowski i Ohio, uke 3 -vinnere Melinda Stogsdill i Indiana samt Judith Bayer i New York, I tillegg til uke 4 -vinnere Lisa Auld i Arkansas samt Carly Helton i California. Se etter en e -post fra oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post