Leo så vel som hans farlig skarpe tenner

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore4

Tro det eller ei, det er Leo på begge bildene!

Wow. Den fantastiske valpen min er erstattet av et villmonster. Hans sjarmerende bit-nibbles har forvandlet seg til fulle chomps, så vel som selv om tennene hans fremdeles er bittesmå, er de mektige. Fingrene mine så vel som våpen er en krigssone. Dårlig Erich har det verre. Av en eller annen grunn liker Leo å ta det ut mye mer på ham enn meg. Det kan være siden jeg har en lav smertetoleranse i tillegg til mer.

På dette tidspunktet er jeg ikke sikker på hva som er verre: pottetreningen eller tennene. Uansett hvor mange ganger eller forskjellige metoder vi prøver å få Leo til å slutte å bite oss, fortsetter han. Først prøvde vi å si “OW” høyt som en valp til, men som bare utløste ham til å begynne å bjeffe mot oss. Så prøvde vi å slutte å spille så vel som å stå opp, men det resulterte i mye mer bjeffing, så vel som å bite på klærne våre og bena. Vi prøvde også å distrahere ham ved å legge et leketøy i munnen, men jeg antar at kjøttet vårt er så mye mer tilfredsstillende å tygge i stedet for haugene med leker som omgir ham, inkludert hans foretrukne leketøy, Max. Som noe av en innsats for siste grøft, fikk vi Sentry Stop That Habits Modification Spray, som frigjør en oppsiktsvekkende susende støy sammen med beroligende feromoner som er indikert for å distrahere i tillegg til å sparke hunden din tilbake. Leo har den mest bisarre reaksjonen på den. Når det først går av gårde, gjør han en rask “valp zoomie” i en sirkel, og plops ned og slapper av.

Heldigvis har han ikke ødelagt noen form for hjemmeartikler. Ennå. Det kan være siden vi liker ham som en hauk på noen måte. Jeg kan ikke oppgi nøyaktig det samme for meg selv. Mens jeg prøvde å tråde kassen alene, tok jeg en del ut av veggen (beklager, Erich). Dessverre for meg, jeg kunne ikke klandre det på Leo siden det var så godt høyt oppe.

For fingrene mine, vennligst la meg forstå nøyaktig hvordan jeg kan gjøre det gjennom tennetrinnet i kommentarene nedenfor!

Pet Dog Behaviordog TrainingDogs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post