Gjennomgang: Ingen mye mer skumle katt av Sara Goldenthal

Hvis du har en katt som sliter med frykt, gjemmer seg under sengen og ikke kommer ut, eller skremmer lett, kan det være lurt å ta en titt på ingen mye mye Mer skarpekatt: Det enkle trinn-for-trinn-programmet som får slutt på stress, bekymring og angst for kattene du er glad i.

Sara Goldenthal, en spesialist av både TTouch og Bach Flower Essences har mye mer enn et dusin års erfaring med å jobbe med katter med alle slags atferdsutfordringer i private hjem, så vel som i dyrehjul og redninger. I dette lille volumet introduserer hun en villedende enkel metode for å jobbe med redd og traumatiserte katter som gradvis eliminerer frykt, spenning og angst.

Metoden, ved å bruke Bach Flower Essence Rescue Remedy®, kan være enkel, men resultatene Sara har oppnådd med den er intet mindre enn mirakuløst. I sitt arbeid med Shelter Cats klarte hun å få katter som tidligere ble ansett som uadoptable til å bli tilgjengelig, til slutt glede seg over å bli klappet og til og med hentet og holdt. Metoden hennes hjalp til og med vild og semi-feralkatter erobrer deres bekymring for mennesker og gleder seg over en mye høyere livskvalitet.

Jeg vil være ærlig, jeg var skeptisk da jeg først hentet boka. Jeg har hatt mye suksess med blomsteressenser, og mens jeg bruker Spirit Essences -linjen i arbeidet mitt, har jeg også brukt Rescue Remedy®, og har hatt suksess med det også. Men essensene alene fungerer sjelden uten samtidig atferdsmodifisering – og jeg var glad for å se at det til syvende og sist er hva Goldenthals metode handler om.

Goldenthal forstår katter, og hun vet hvordan hun skal jobbe med dem. Hun understreker at katter er utrolig følsomme for energi, og at en av de viktigste tingene for en spesialist som jobber med katter er å håndtere sin egen energi. Å være rolig rundt stressede katter er det essensielle for et vellykket resultat.

Jeg anbefaler denne boken til alle som håndterer en redd katt.

For mye mer informasjon om Sara Goldenthal, og for å planlegge en privat konsultasjon med henne, besøk nettstedet hennes.

Jeg mottok en kopi av denne boken fra forfatteren. Å motta den gratis kopien påvirket ikke gjennomgangen min.

Ingrid King

Du kommer kanskje også til å like:
Ingen skremmende katter denne Halloween – Sikkerhetsforslag til dyrene dine

En introduksjon til åndes essenser

Gjennomgang og gave: Gjennomgang av katten min av Tanner Ringerud og Jack Shepherd

«Del spesielle øyeblikk med katten din
Black Cat Accessories Giveaway Winner »

3 kommentarer til anmeldelse: ingen mye mer skumle katt av Sara Goldenthal

Sue Brandes sier:

10. januar 2014 kl. 19.50

Takk Ingrid. må prøve denne boken. Garfield er veldig bra rundt oss, men; Veldig redd for andre mennesker. Aldri blitt misbrukt eller noe som jeg hadde gjort fordi omtrent 10 uker gammel. Han måtte gå til veterinæren praktisk talt ukentlig det siste året en stund, noe som gjorde ting mye mer stressende for ham. Praktisk mistet øyet, og selvfølgelig måtte de gjøre mange ting, inkludert meg med tonnevis med øyemedisiner. Han freaks ut med høye lyder som også er utenfor. Han pleide aldri å være redd. Jeg prøver å trøste ham, men; Det er vanskelig når han er redd.

Svare

Daffy, Chloe og Cheerio sier:

10. januar 2014 kl. 19.34

Mammaen min trenger å få denne boken. Jeg blir så opparbeidet og engstelig for at jeg fysisk rister når noen eller noe nytt kommer inn i huset vårt. Jeg er så kjærlig overfor familien min. Det ville være flott om jeg kunne komme over sjenansen min. Takk for at du la ut denne anmeldelsen! -Chloe

Svare

Esme sier:

10. januar 2014 klokka 15:51

Dette er en jeg burde lese- Penelope er min sjenerte. Når det er sagt, min far skal til, og hun kom best borte, sovnet på sofaen ved siden av ham og har gnidd opp til ham. Jeg er så fornøyd med henne.

Svare

Legg igjen et svar
E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *
Kommentar *
Navn *

E -post *

Ved å legge igjen en kommentar, er du enig i innsamlingen av dataene dine på dette nettstedet i henhold til vår
Personvernregler.
*

Gi meg beskjed om oppfølgingskommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å kommentere.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post