Raseprofil: Tysk Shepherd

Den tyske hyrden er en av mine foretrukne raser. Selv om jeg aldri har hatt sjansen til å eie en, håper jeg det til en dag. De er en av de smarteste rasene, som opprinnelig ble avlet i Tyskland for å være sauegjegere så vel som myndighetshunder. Årsaken til at jeg ikke eier en hyrde ennå, er siden deres intelligens. Denne hjørnetannen trenger virkelig en oppgave å gjøre, så vel som jeg ville føle meg skyldig og forlate et tysk hyrdehus hele dagen. Det trenger mye trening, trening, selvkontroll samt utfordringer.

Den tyske hyrden er tilgjengelig i mange farger, selv om den mest typiske fargekombinasjonen er solbrun med svart på baksiden, ører så vel som snute. Jeg har sett dem i solid svart så vel som solid hvit. Selv om de hvite hyrdene ikke er tillatt av AKC, tror jeg de er mine favoritter.

Fordeler med å ha en tysk hyrde:

1. Hvis du vil ha en atletisk hund, vel, har du en med en hyrde.

2. Disse hundene er ekstremt enkle å trene, så vel som glade for å lære.

3. De lager en utmerket vakthund. Ingen vil rote med en hyrde.

4. De trenger ikke mye pleie, bare noe børsting.

5. Du vil eie en av de vakreste, trofaste hundene.

Ulemper med å ha en tysk hyrde:

1. De er størrelse. Disse hundene evaluerer rundt 75-90 pund. Det er en enorm hund, etter min mening. Min Mutt evaluerer rundt 65, så vel som i noen tilfeller er han vanskelig å håndtere.

2. Tyske hyrder krever konstant trening samt selvkontroll siden av vakthunden deres samt beskyttende tendenser. Tallrike hyrder er aggressive overfor fremmede så vel som andre hunder siden feil trening.

3. Den tyske hyrden har en dårlig troverdighet for å være en aggressiv rase. Siden av dette kan det hende du må tilby raseforbud i noen områder, leiligheter som ikke muliggjør hjørnetann, så vel som bare mennesker som er redd for hjørnetannen din siden den er utseendet.

4. Den tyske hyrden har en høy fare for å etablere albuedysplasi så vel som hoftedysplasi, ifølge leksikonet av hjørnetann raser av D. caroline Coile. Hiftedysplasi er en arvelig sykdom som er mye mer typisk hos store hunder, noe som kan føre til problem å gå så vel som dårlig leddgikt.

5. Denne hunden vil kreve mye trening, inkludert et flott løp hver dag i tillegg til et stort hage.

Som jeg sa før, er den tyske hyrden en av mine foretrukne raser, den trenger bare å være av den beste personen. Det er viktig for ansvarlige hjørnetannseiere som oss å hjelpe deg med å ivareta troverdigheten til denne mektige, intelligente rasen.

De har vært en av de mest typiske hjørnetann rasene på nettet i Det hvite hus, i tillegg til at de ofte brukes til myndighetene arbeid eller bla gjennom samt redning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post