Daisys forslag for å maksimere Halloween -godbitene dine

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore3

I tillegg til å velge kostyme, er en av de mest essensielle delene av å gjøre seg klar til Halloween å velge Halloween Treat -vesken. Jeg håper du ikke allerede har fått vesken din, fordi jeg har noen vesentlig veiledning for å forhindre deg i å gjøre en forferdelig feil. Ser du denne vesken? Det er ikke bra, på grunn av det er altfor lite! Denne Candy Corn -posen er søt, men målet på Halloween er å få så mange godbiter som mulig, så du trenger absolutt en mye større pose.

Det eneste gode med denne vesken er at den er myk-sidig, slik at den kan utvide seg for å holde mer … slags som magen min. Det står også “Trick or Treat” slik at EveryBuddy vil vite å sette godbitene inni. La meg gå og finne en større pose.

Aha! Jeg tror denne bøtta er mye bedre.

La meg bare sjekke dimensjonene for å sørge for at denne bøtta vil inneholde minst ellevi-fire Squillion-godbiter. Det burde være nok til å vare i minst en uke eller to (hvis jeg rasjonerer nøye).

Jeg kan ikke vente til Halloween -gresskaret mitt er fylt til å overfylte av favoritt godbitene mine.

Loves din hjørnetann eller katt?

Gå inn i PetMeds Halloween #Treatyourpet -gave for en sjanse til å vinne en premiepakke fylt med en rekke godbiter og leker tilpasset kjæledyret ditt. Klikk her for å oppgi kjæledyrets bilde via Facebook, eller dele og merke kjæledyrets bilde med #TreatYourPET for å komme inn gjennom Twitter eller Instagram. Vi velger en tilfeldig vinner hver dag denne uken (man – fre). lykke til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post