Cat Naps & Canine Dreams – Fantasy World of våre dyr

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til meraddthismore

Vi elsker alle dyrene våre og vil bare ha det beste for deres velvære. Vår omsorg for våre trofaste beste venner strekker seg langt og bredt, og sørger for at de har all trøst mulig. Fra de beste hundesengene til Deluxe Clippers for kattene våre, luksus er alt når det angår våre elskede kjæledyr.

Men hva ønsker dyrene våre egentlig? Med det nye året som bare begynner, lurer vi på hva kattene og hundene dine streber etter i år. Fra å lære et nytt triks til drømmer om endelig å finne at skinkefylte felt flagrer med sommerfugler å jage, vi vil se hva du tror dyrene dine drømmer om for 2013! Vis oss kjæledyrets nye års resolusjoner!

Det er en sjanse til å bli kreativ og langsiktig! Vi vil at du skal sende oss fotografier av scenarier og fanget øyeblikk som gjør kjæledyret ditt til showet i showet. Overfør landskap og skyliner for å plassere dem i sin fantasiverden. La drømmene deres snakke og vise frem alle de fjerne og eventyrønskene til kjæledyrene dine.

Premiene
Grand Prize Vinner: $ 300 PetMeds gavekort
1. løper opp: $ 150 PetMeds gavekort
2. løper opp: 6 måneders forsyning av helt gratis loppe- og hake- og kjæledyrpleiepakke (inneholder en prøvetaking av noen av våre populære private label -produkter)

Trinn for innreise:

Lag ditt ‘Cat Naps & Canine Dreams’ -foto med din lodne lille venn eller venner! Vær kreativ!

Gå til konkurransesiden og fyll ut skjemaet med dine personlige opplysninger og send inn bildet ditt sammen med en bildetekst som diskuterer fantasiverdenen til kjæledyret ditt.

Del oppføringen din via Twitter eller Facebook for å samle stemmer fra dine sosiale nettverk! Ikke glem å bruke hashtaggen, #catnapsDogDreams

Dommerprosessen:
Dømmepanelet vårt vil gjennomgå alle oppføringer og velge 3 vinnere. Avstemning vil bli tatt i betraktning, men det er ikke den øverste avgjørende faktoren! Vi søker etter en sterk kombinasjon av fotokreativitet, originalitet, fortelling og sosiale stemmer.

Konkurransedatoer
Konkurranseinngangsperiode: 7. januar kl. 09.00 EST til 8. februar kl. 12.00 EST.
Stemperiode: 7. januar kl. 09.00 EST til 8. februar kl. 12.00 EST.
Dommer: 11. – 12. februar 2013.
Vinner kunngjøringer: 15. februar kl. 15.00 EST.

Lykke til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post