Bella dekorerer juletreet sitt

AddThis Sharing ButtonSshare til FacebookFacebookfaceBookShare til TwitterTwitterTwittershare til PinterestpinterestPinterestShare til Moreaddthismore20202020202020202020202020202020202020202020202020202020.

Ho, ho, ho, det er den tiden på året igjen når far må klatre opp en stige i tillegg til å komme ned alle de røde lagringsflyene som har alle juledesignene i seg. Pappa trenger ikke å reise ut til skogen i dyp snø for å få treet siden det allerede er i en boks, alt bra så vel som miljøvennlige uten feil, så vel som noen har allerede lagt alle bitlysene på, så vel som en plugg for å lyse dem opp med. Pappa må bare ta den ut av boksen. Akkurat her er det det ser ut før vi begynner å pynte det:

Pappa uttaler at han liker dette treet siden ingen må hugge ned et online tre, i tillegg til at han ikke trenger å hente det ut til fortauskanten neste måned da vi legger ut designene. Han bare legger den tilbake i boksen. I år tok vi en beslutning om å pynte på et dyretema, så alle designene måtte være dyr. Det er noen få fugler, men mange av er dyr, i tillegg til at noen få av designene er til minne om noen familiekjæledyr som har gått til Rainbow Bridge lenge før jeg noen gang ble født. Treet topper er en nydelig engel som mamma ikke en gang kan huske på hvor eller når hun aller først gjaldt oss, men hennes avtale er så nydelig, så vel som treet vårt bare ikke ville være treet vårt uten henne:

Mamma liker kjennetegnets ornamenter, så vel som har gode tilbud av dem som hedrer noen spesielle temaer som områdeutforskning, Star Trip samt Star Trip 2nd Generation TV -serie, Madame Alexander så vel som Barbie, Star Wars, gode tilbud med dyr, Noen få forskjellige versjoner av Noahs Ark, samt Disneys Tinker Bell. I år er treet pyntet med alle dyr så vel som her er noen av favorittene våre. Akkurat her er Mr. Moose, han er håndlaget fra en ønsket kjegle og kommer fra Canada:

Denne snøoparden ble laget i Mongolia av sauer samt kamelull, så vel som Snowleopard er avhengig av assists støtter snøleopardbevaring:

Dette er mammas foretrukne kitty ornament, han sover på en ovnsvette i tillegg til å se så avslappende så vel som varm:

Hvert tre trenger å ha en fugl i seg, mamma har ikke en forklaring på hvorfor hun imidlertid bare holder den troen, så dette er fuglen som får reiret på noen kanelpinner i treet vårt så lenge jeg kan huske:

Noahs Ark er et ekstremt spesielt dyrema, Noah var mest sannsynlig den aller første dyrenes redningsmann i historien med tanke på at han tok dyrene to av to for å redde dem fra den enorme flommen, bortsett fra at han ikke kunne overtale de dumme enhjørningene til å komme på den Ark i tide. Dette er vår foretrukket fra 2004, så vel som har mye bevegelige deler på det:

Så nå har vi fullført pynting av treet. Jeg håper at alle vil holde dyrene i hodet og hjertene denne julen. Telefonsamtale ditt regionale dyrehjem i tillegg til å spørre dem hva deres behov er. Hvis du har plass i huset ditt for en mye mer kjæledyr, kan du gå til krisesenteret i tillegg til å omfavne et av dyrene der i tillegg til å gi det gaven til like vel som husholdning denne julen. Et valg til er petfinder.com hvor du kan bla etter et kjæledyr basert på arter, rase, samt sex innen en rekke miles fra postnummeret. Sør -California Pomeranian Rescue er bare en av utallige redningsgrupper over hele landet med familie kjæledyr som er i krav til hjem. Vil du ikke finne en overraskelse under treet ditt?

Jeg håper at denne julen er en av lykkelig deling, å gi, i tillegg til å huske for alle.

Bella er stjernen i Petmeds TV -reklame!

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post