Bather Oversights

av Michell Evans
28. februar 2020
“Kjære Michell, jeg steller i hektisk butikk fem dager per uke. Jeg har problemer. Jeg kan ikke oppdage gode badegjester. Jeg kan ikke holde gode badegjester. Groomers mine mumler alltid om badene.

Våre badegjester er nødvendige for å bade, tørke, avsløre analkjertler, trekke ørehår, deshed, demat, klippputer, klippspiker, trimme rundt føtter, menige så vel som øyne. Vi betaler våre badere minstelønn pluss tips, som er ganske gode i butikken min. Har du noen form for råd? ” —Travis M.

Hei Travis. Ahhh badegjester. Dette er en av de største vanskene for skjønnhetssalongeiere, ledere og groomers. I all virkelighet er badegjester ryggraden i pleiesalongen. Hvis de er gode produsenter på en jevn basis, må de måtte hedres som sådan. Imidlertid, hvis de ikke er det, kan de være mye vanskeligere enn de er verdt.

Vurder å ha badegårder som gjør hunder som ikke påvirker groomers. La dem servicehunder som bare krever å bli sett av en Bather. Det er ofte ødeleggelsene som den gir alle andres dag når en Bather -telefonsamlinger er i syk eller kommer bak som gjør mest skade. I dette scenariet, hvis et Bather no – viser, kan du bare varsle kundene deres som du ville gjort hvis en groomer nei -viste seg, så vel som den ødelegger ikke alle andres rutine for dagen. Disse hundene kan inkludere korthårede hunder, hunder med bad – mellom – groom, så vel som bad – og – hundre hunder. I tillegg til at vi ikke klarer å huske katter. Det er mange katter som en Bather kan gjøre alene.

Også i dette scenariet kan det være mye mer nyttig å betale kompensasjon i stedet for time. Mange mennesker er mye mer inspirert av å bli betalt for kompensasjon, og det vil skape mer. Hvis du velger å betale kommisjon, kan du sette deg ned og kjøre noen tall for å se hva en praktisk kompensasjon er for salongen din. Vanligvis vil en Bather holde seg lenger hvis de blir betalt mye bedre, så vel som de føler at de har noen styre over nøyaktig hvor mye de tjener.
Annonser

Hvis du er i en spesifiser som ikke gjør deg i stand til å betale din arbeidstakers provisjon, så vel som du ønsker å gjøre det, kan du tenke på å bruke en base -lønn som tilfredsstiller minimumsklønnen i tillegg til å betale sin ekstra “provisjon” som en bonus . I dette scenariet baserer du fortsatt lønnen på den enkeltes produksjon, så det ligner på kommisjonsbasert lønn. Mellom tretti så vel som trettifem prosent kompensasjon pluss ideer er normalt langt mye mer enn minstelønn, men det avhenger av salongens priser. Sørg for å søke råd fra regionale ansettelseslovgivninger så vel som din CPA for råd.

Et av de vanskeligste elementene ved å drive en pleiende skjønnhetssalong er å håndtere timeplanen. Hvis du har en Bather -telefonsamtale på syk, så vel som de ble arrangert for å bade hunder for groomers, som har tid til å ringe alle disse klientene, samt planlegg dem for en dag til en dag og/eller finne ut nøyaktig hvordan du får en Mange av dem gjort uten å ringe klienten? Du kan oppdage deg selv som kjører triage på katastrofedagene i stedet for å lage høykvalitets pleie selv.

En resepsjonist spiller en avgjørende funksjon i en godt fungerende salong. De kan hjelpe enormt i disse situasjonene. Alle andre kan fortsette å skape pleie av høy kvalitet mens resepsjonisten håndterer timeplanen.

Prøv å markedsføre til veterinærområdet for badegjester. Mange lisensierte veterinærteknikere lager eksepsjonelle badegjester så godt som de ofte kan tjene mye mye mer penger som badegjester enn de kan som veterinærteknologier. Forsikre deg om at oppgaven din beskriver at de vil bruke mange teknologiske ferdigheter for mye bedre lønn. De har brukt tid så vel som penger på å få utdannelsen, så vel som det er risikofritt å oppgi at de ikke vil at de skal gå til spill.

I situasjonen på $ 60, en bade på en hyrde med negler så vel som deshed, hvis du betaler Bather en tredjedel i tillegg til at de tjener et tips på $ 5, vil de tjene $ 25 dollar i løpet av den timen. I følge ZIP -rekrutterer tjener lisensierte veterinærteknikere $ 12– $ 19 per time. Husk at $ 60 for et hyrdebad er i den lave enden av prisspekteret.

En skjønnhetssalong må aldri betale ut mye mer enn femti prosent av en tjeneste. Dette indikerer at Bather så vel som groomer begge får inntektene fra femti prosent av tjenesten. Hvis du betaler din groomer en femti prosent kompensasjon i tillegg til å betale en bather på toppen av det, er det bit igjen for overskudd. Groomers liker kanskje ikke konseptet med å bade sine egne hunder hvis de har hatt en bather, men et kostnadsøkning kan hjelpe dem med å gjenopprette noen av den tapte inntektene.

Ikke undervurder hvor lang tid det tar å gjøre et bad av høy kvalitet. Vanligvis vil Bather ordnes så vel som mange hunder i så vel tid. Dette er stressende for Bather, Groomer så vel som hund.

Doodles har overtatt mye av rutinen i disse dager, så vel som med mindre yonull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post