Mine 10 foretrukne feline -bøker fra 2013

Jeg holder ikke rede på antall bøker jeg sjekket ut hvert år, men min fineste antagelse er et sted mellom 150 så vel som 200, så vel som minst halvparten av dem har noe med katter å gjøre. Jeg anmeldte mer enn 30 bøker her om den oppmerksom på katt i år.

Jeg forpliktet meg til meg selv lenge tilbake at jeg aldri ville publisere en dårlig bokanmeldelse. Jeg føler at hver forfatter skjenker sitt hjerte så vel som ånd inn i en bok, så vel som bare siden jeg ikke liker at en bok ikke nødvendigvis betyr at det ikke er en flott bok. Som et resultat, hvis du ser en bok gjennomgått her på nettstedet, betyr det at jeg virkelig likte den. Dette gjorde det vanskelig å velge bare ti favoritter for dette året, spesielt siden bøkene dekker et så bredt spekter av sjangre.

Her er mine ti favoritter for dette året, i den rekkefølgen jeg vurderte dem.

Kjærlighet redder dagen er en hjemsøkende vakker, hjerte rørende, så vel som til tider smertefullt rå historie om sorg, håp og helbredelse. Fortalt fra tre synspunkt, med hovedfortelleren som forsvarlighet, en brun tabby reddet fra en øde byggeplass på Manhattan Lower East Side, er dette en bok om viktigheten av minner, så vel som å bevare en del av ens fortid. Det er på samme måte historien om en mamma -barnforbindelse som viser at dype rift kan repareres selv etter døden. Men til syvende og sist er dette en bok om kjærlighet, så vel som nøyaktig hvordan en liten katt, med hennes bare tilstedeværelse, kan endre flere liv.

Papegøyer viser seg dødelig, den tredje i Simons Pet Noir -serie med Pet Behaviorist samt Psychic Pru Marlowe er enda en mester til fra denne produktive forfatteren. Denne boka har litt for alle. Dyreentusiaster vil glede seg over PRUs kommunikasjon med de forskjellige dyrene. Hemmelige entusiaster vil glede seg over den ville turen Simon tar den besøkende videre. Romantikkentusiaster vil glede seg over etableringen av igjen, igjen sammenheng mellom PRU så vel som hennes detektiv kjæreste.

Gray Dawn, Simons andre nye utgivelse i år, så vel som den sjette boken i Dulcie Schwartz Secret-serien med Harvard Graduate Student, er en mer tilfredsstillende sjekket for entusiaster av kattesentriske mysterier. Simon tar mesterlig besøkende med flere plotlinjer til en overraskende finish. Det er mange katter i denne boken: fra Ghost Feline Mr. Gray, som holder øye med Dulcie og guider henne med subtile så vel som noen ganger ikke så subtile meldinger, til Esme, som modnes til en ung voksen med sterk sans av hvem hun er, til en oransje kattunge reddet av hovedpersonen.

Katter så vel som døtre: De kommer ikke alltid når de heter er den etterlengtede oppfølgeren til Helen Browns verdensomspennende bestselger Cleo: Feline som reparerte en familie, om den litt svarte kattungen som kom inn i forfatterens liv etter døden av hennes unge sønn. Etter at Cleo døde, sverget forfatteren at hun aldri ville få en katt til, men verden hadde forskjellige planer da en liten siamesisk kattunge med et intenst blått utseende pakket labbene rundt hånden i en dyrebutikk. Jonah kom inn i Browns liv like etter at hun fikk diagnosen brystkreft, så vel som boka Chronicles Browns kamp med hennes sykdom, datteren, så vel som hennes rambunctious katt. Dette er en historie om like vel som husholdning- både to og firbenet- med alle vanskeligheter så vel som feil som er en del av livet.

Fifth Life of the Catwoman var den mest uvanlige boken jeg anmeldte i år, så vel som den mest uforutsette skatten. Historieinstruktør Kat O’Malley lever de ni livene til en katt, så vel som leksjonene hennes kommer fra fire hundre år med underdogopplevelse med hekseforsøk, fordommer, intoleranse samt fattigdom. Dette er fantastisk realisme på sitt beste. Boken berørte meg dypt, så vel som den er en jeg vil lese om så vel som over. Det er gripende, hjemsøkende, bittersøt, gledelig og tankevekkende. så vel som sannheten om at en skilpadde kattekatt fremstår gjennom hele boka bare lagt til min generelle glede av boken.
Jeg falt inn som med Bob, ingefæren (oransje) Tom Feline så vel som hans menneske, James Bowen, da jeg leste en gate Feline som heter Bob i fjor vår. Historien om en nede på hans Luck Street -musiker som busket Londons gater med sin kattete, fanget mitt hjerte – så vel som hjertene til millioner av besøkende over hele verden. Verden ifølge Bob: The Ytterligere eventyr fra en fyr, så vel som hans gatemessige kattete plukker opp der den aller første boken går av, samt tar oss all metoden til publiseringen av den aller første boken så vel som nøyaktig hvordan det endret parets liv.

Lil Bubs Lil -bok: Det mest ekstraordinære livet med den mest bemerkelsesverdige kattedyret i verden kom som en overraskelse for meg. Jeg forventet ikke virkelig å gjøre det som denne boken. Jeg likte Lil Bub, men jeg trodde ikke at denne lille boken skulle bli så spesiell. Jeg tok feil. I motsetning til de mange bildene jeg ville senull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post