30-dagers utfordring: Instruer kjæledyrhunden din Fem nye kommandoer (dag 10)

Jeg begynte å instruere mutt-kommandoene “Crawl” så vel som “Go Long” denne uken. oppdaget at jeg sa begynte å lære ham disse tingene. Mens jeg underviser i Mutt, har jeg lært at det er best å instruere i veldig, veldig grunnleggende trinn. Ved å dele opplæringen i de enkleste trinnene som mulig, begynner min mutt å forstå.

Jeg lærer ess å krype ved å starte med ham i nedposisjonen. En flott tid å metode “krype” er om kveldene når han er utmattet eller lat, i tillegg til at jeg virkelig vil krype når jeg ringer ham. Jeg sitter på gulvet en fot eller så foran ham med en godbit, samt tråkker hånden på bakken fra nesen til meg, i tillegg til å si “krype.” Jeg motiverer ham til å krype fremover. Hvis han løfter ryggen, er jeg nær tilstrekkelig til å skyve den ned igjen. I videoen kryper Ace på kjøkkenområdet, men teppet er enklere på albuene så vel som ikke så glatt.

Mutt klarer seg ganske bra så langt, med tanke på at han bare må krype om en fot. Jeg er ikke sikker på om han virkelig kjenner krypekommandoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post