Farg meg Bella!

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore7

Hei Everypawdy! Det er meg, Bella. En god del av furrendene mine har prøvd å snakke meg om å komponere en bok om eventyrene mine, men * sukk * Jeg forstår bare ikke hvor jeg skal begynne! Som Pombassador for Sør -California Pomeranian Rescue, får jeg dra til mange forskjellige steder. Og jeg er glad for å avsløre at jeg på samme måte nettopp har vunnet DogTV -konkurransen for doggy ordfører i Los Angeles! Jeg vil mye heller se på bilder, så vel som det ser ut til å være mye lettere med tanke på at jeg ikke kan sjekke ut likevel. Så når jeg husker det, har jeg satt sammen noen av de foretrukne bildene mine, samt gjort dem om til skisser for å sikre at de kan skrives ut, samt gitt barna til å fargelegge. Bare høyreklikk på hvert bilde, så vel som, klikk deretter på utskriftsbilde for å skrive ut dem. Akkurat her er de:

Dette bildet ble tatt av meg i barnevognen min på flyterminalen da jeg dro til Evansville, inn for å tape Petmeds TV -reklame! Du kan kanskje oppdage det originale fargebildet i Facebook -albumet mitt på settet til PetMeds Industrial for å gi deg et hint om de ekte fargene.

Det andre bildet er meg i kjolen til St. Paddy, så vel som du kan oppdage fargebildet her. Det må ikke være noen feil om hvilken farge jeg har på meg!

Det tredje bildet er en av mammas favoritter, så vel som mine også! Dette var meg modellering med en Valentine Bella Blankie som var ekstremt spesiell, så vel som mamma hadde en kunstner til å produsere dette bildet i pasteller, så vel som det er virkelig pent!

Dette er et bilde som ble tatt av en mamma til en furrend, så vel som det virkelig viser smilet mitt, tror du ikke? Stor tannpleie er avgjørende for et ganske smil.

Dette bildet ble tatt av meg da jeg ikke forsto at jeg ble fotografert, så det er helt naturlig så vel som avslappet om det som mamma bare elsker.

Dette er det mest vinnende bildet av dem alle: det er det jeg vant PetMeds Next Pet TV Star med, i tillegg til å sjekke ut at det bringer tilbake slike glade minner!

Dette siste bildet er et som mamma elsker, så vel som det ble tatt av meg på settet mens han tapte reklamen. Mamma uttaler at jeg bare gløder.

Kom til Facebook -siden min på Bella Pomeranian, i tillegg til å se med albumene mine, bildene er der for Everypawdy å glede seg over!

Kjærlighet,

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post