Kasse trening din kjæledyrhund

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebook -servering til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore

Gjennom årene har det vært mange metoder for å trene en kjæledyrhund fra kasser til penner, til wee-wee-pads til inngjerdede områder på kjøkkenet. Blant de mange metodene som brukes, er kassetrening sannsynligvis den mest populære, spesielt når du trener unge valper.

Ideen bak kassen er at en valp eller kjæledyrhund vil føle seg ganske komfortabel i lite bur, der en dyre verge kan tilby mat, vann, leker, samt behagelig sengetøy som kjæledyrhunden vil bli kjent med som sin egen personlig soverom. Håpet er at valpen med tiden vil lære å ikke ha jord der de spiser, leke eller sove. Og mens mange valper og voksne hunder finner eventuell trøst og blir hus trent i en kasse, lider mange andre hunder av alvorlig angst og nød som ofte forårsaker atferdsforstyrrelser selv, eller skader i å prøve å rømme eller komme seg ut av kassen .

Som med all medisinsk teknikk jeg tar inn veterinærmedisin, er hvert kjæledyr et individ, og mens kassetrening kan jobbe i noen hunder, mislykkes det i andre. Å spille myk musikk eller en TV i nærheten kan lette et kjæledyrs angst, men i andre tilfeller gjør de det ikke. Og mens kassetrening absolutt er verdt et forsøk, må en dyrehåndter også være forberedt med andre alternativer også, i tilfelle kasseopplæring ikke er den riktige teknikken for den individuelle hjørnetannen.

Pet Dog Training

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post