Raske tips for å holde hunden din rolig når besøkende ankommer-Zuke’s Treats

[ramme src = ”http://www.thatmutt.com/web/wp-content/uploads/2014/12/ace-with-zukes -behandlings.jpg ”Target =” _ self ”bredde =” 633 ″ høyde = ”386 ″ alt =” Zuke’s Dog Treats Review ”Align =” Center ”PrettyPhoto =” False ”]

Hundetreningsideer for feriefester og mer

Merk: Dette er et sponset innlegg. Les mer for å lære hvordan du kan vinne noen hundebiter fra Zuke’s.

Vi vet alle at høytiden kan være litt, um, stressende. Og hvis du har gjester over eller reiser, gjør det ikke enklere å ha en hund eller to i blandingen.

Jeg trodde jeg skulle dekke noen tips for “problemområdene” så langt som trening i løpet av ferien, og jeg håper du også vil dele tipsene dine.

Dette innlegget er sponset av Zukes godbiter, og på slutten av dette innlegget skal jeg gi bort noen godbiter! Disse godbitene fungerer så bra for å holde hundens oppmerksomhet. Jeg anbefaler Zuke’s Mini Naturals eller Z-Filets.

Hold hunden din rolig når besøkende ankommer

Alltid et problem, ikke sant?

Et alternativ er å holde hunden din i et annet rom når gjestene ankommer, spesielt hvis spenningen bare er for skummel eller stressende for hunden din.

Hvis du bestemmer deg for å holde hunden din i et annet rom, her er noen tips:

[CHECK_LIST]

Gi hunden din en spesiell godbit, så han føler seg spesiell i stedet for “forvist.” Zuke’s Z-Filets fungerer utmerket for å fylle seg inn i et Kong-leketøy eller et annet puslespill for å holde hunden din opptatt.

Gi hunden din rikelig med trening før besøkende ankommer, for eksempel en ekstra lang tur den morgenen.

Ta på deg litt avslappende musikk til hunden din og gi henne en komfortabel hundeseng eller teppe (OK, eller din egen seng!).

[/check_list]

Lær hunden din å bli på sengen sin eller “sted”

Jeg liker veldig godt å lære en hund å bo på sengen hans eller i hans “sted” både når besøkende ankommer og mens gjestene bare henger med.

Hovedproblemet hundeeiere har med dette er at vi ikke praktiserer konseptet nok på en “lav spak” av vanskeligheter.

For eksempel, vil hunden holde seg på sengen hennes i fem minutter når ingen nye er i nærheten? Ok bra. Vil hun holde seg på sengen sin mens du åpner inngangsdøren for å hilse på en tenkt person? Hva med om ektefellen din ringer på dørklokken?

Vi har alle denne ideen om ideell hundeatferd, men vi gir ikke hundene våre muligheten til å lære en slik oppførsel. Det tar tid. Som, uker og måneder med praksis.

Her er noen tips for å lære hunden din å holde seg på sengen sin:

[CHECK_LIST]

Øv deg i virkelig enkle scenarier og øker sakte vanskelighetsgraden over tid.

Belønn hunden din med høyt verdsatte godbiter for å være igjen på sengen sin (som Zuke’s Mini Naturals, avbildet over).

Arbeid med “opphold” generelt i mange utfordrende områder, noe som sakte øker utfordringen.

Gi hunden din rikelig med trening uken frem til feriefesten eller samlingen.

Ikke forvent for mye av hunden din hvis du ikke har satt deg i treningstiden.

[/check_list]

God doggy manerer under reisen

Jeg er hundelsker, men jeg er fremdeles sjokkert når jeg forteller folk at de kan ta med hundene sine, og så lar de hundene sine rive rundt leiligheten min i bånd. Det er altfor mye energi! Jeg kan bare forestille meg hvordan ikke-hund folk føler når det skjer med dem.

Gutter, hvis du har lov til å ta med hunden din et sted, hold hunden din så rolig som mulig.

Her er noen tips for å hjelpe deg med det:

[CHECK_LIST]

Trening, trening, trening! Legg merke til et tema?

Gå med hunden din i 20 minutter når du kommer til destinasjonen. Dette vil roe nervene hennes og gi henne tid til å avlaste seg, noe som betyr ingen ulykker.

Hold hunden din i bånd i minst 20 minutter en gang inne. Dette vil forhindre markering, sikling på møbler, besittelsesevne mellom hunder og bare generell motbydelighet.

Bruk en passende treningskrage som hjelper hunden din med å holde seg rolig. For Ace ville en enkel martingale -krage være best. En stang er bare for dramatisk utseende, og han blir en merkelig med sin milde leder på, og gnir stadig alt!

Oppmuntre hunden din til å være rolig og å bli på en hundeseng eller teppe. Bruk godbiter som Zuke’s Mini Naturals for å belønne rolig oppførsel.

[/check_list]

Jeg er fremdeles forferdet og tenkte på tiden ess løp inn i foreldrenes kjeller og kikket rett på innendørsplanten deres! Ahh! Så flaut!

Poenget mitt er at du bare aldri vet hva en hund vil gjøre på et nytt sted med mye spenning.

Mer om Zuke og hunden behandler

Zuke’s er dedikert til å lage naturlige godbiter for hunder og katter som gir næring til en aktiv livsstil, ifølge nettstedet. Produktene er laget med kjøtt, korn, frukt, grønnsaker og oljer.

Zuke’s Mini Naturals er perfekte for trening og har bare 3 kalorier hver, ifølge Zuke’s. Z-filettene (bildet nedenfor) er laget medUSA Kylling eller storfekjøtt, eller New Zealand Venison.

En del av alt salg fra Zuke går til Dog and Cat Cancer Fund, ifølge selskapet. Dette fondet ble opprettet av grunnleggeren av Zuke’s og gir tilskudd til folk som trenger hjelp til å betale for kjæledyrs kreftbehandling. Zuke’s har gitt mer enn 240 000 dollar til fondet.

Vil du vinne noen Zuke’s godbiter for hunden din?

Zuke’s gir bort en gratis pose med Mini Naturals til en heldig leser av den mutten og en gratis pose med Z-fileter til en andre leser.

For å komme inn, bare bruk RaffleCopeter nedenfor. Det er enkelt å bruke og vil be deg om å logge inn ved hjelp av enten en e -postadresse eller Facebook. Må ha en amerikansk postadresse for å vinne og være minst 18 år gammel.

For mer informasjon om Zuke’s, besøk nettstedet her.

*Merk: Jeg mottok kompensasjon og gratis produkter i bytte for å skrive om Zuke’s.

Hvordan holder du hunden din rolig når besøkende ankommer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post