9 Finest spedbarn bjorn for hunder (hundebærer)

Uansett om du oppdager det bedårende, tullete, eller det trekker i hjertestringene dine, er valpenpakken-en-poose legit. Er hunden din finest omtalt som tilhørende en, vel, ikke-sportslig rase? Da er BestBaby Bjorn for hunder – Dog Provider den fineste løsningen. Blir hun litt eldre, tregere eller bare ikke i stand til å følge med resten av pakken på en lang tur eller tur?

Hvis du har å gjøre med denne virkeligheten, kan en tilpasset hundeleverandør la kjæledyret ditt glede av like mye av det utmerkede utendørs som de kan takle, i tillegg til at du gir deg trygg . Vi har fremhevet en rekke valg å i form forskjellige budsjetter, raser, så vel som størrelser.

Dobbelt dekkhundryggsekk av tøff reisende

Hunden abbor, selv om den er pricy, gir hunden din et utmerket perspektiv opp på skuldrene, mens du, bringer hundens vekt komfortabelt rundt midjen. Valgfri sol/regnhette på samme måte tilgjengelig.

Veksle nakke ryggsekk

Utendørs reisesekk av Aerwo

Veksle lukking av ryggsekk er perfekt for små hunder mens du er på farten.

Fremovervendte franskmenn

Fremover som omhandler bena ut Dog Provider av Nicrew

Nicrew fremover med å håndtere hundeleverandør kan brukes på ryggen eller fronten, uansett hva hunden din liker best!

Motorsykkel Mutt Mover

Denne stilige ranselen er designet for å ta med hunden din, den bærbare datamaskinen, så vel som mer!

I-go2 5-metoden leverer har du dekket
Jeg går 2 ryggsekkbærer
I-Go2 av Pet Gear Inc.

Denne fleksible leverandøren er en fantastisk transformator som kan brukes som en sikker bilsete, bagasjestil rullepose, ryggsekk eller tverrskulderbærpose.

Pooch pouch

Pooch pouch av ytre hund

Pooch -vesken er en koselig metode å komme seg rundt!

Liten bjørn brystryggsekk

Liten bjørn brystryggsekk av jack maleri

Denne unikt stilede Frontpakken har en borrelås, så vel som bedårende bjørntrykk.

Shark Tank-godkjent!

Lommehundleverandør av hjerte valp

Som omtalt på Shark Tank, er disse stilige valpeslyngene mote fremover, så vel som kan tilpasses for hunden din på bestillingstidspunktet.

Beste spedbarn bjorn for hunder (hundebærer)

Hvis du reiser mye så vel som din bithund, pirrer deg om komfort, ville dette være på høy tid å få spedbarnsbjorn for hunder.

De viktigste funksjonene i alle typer flott produkt er sikre justerbare stropper så vel som spenner, komfortable kikkhull, pustende stoff, så vel som enda viktigere, det passer godt.

Kjæledyret ditt er din stille venn, ikke i stand til å snakke om hva spedbarn bjorn det ser etter. Så vær som en fineste god venn som forstår hva som kommer utmerket så vel som det som kommer verst.

Innholdsoppsummering

Topp 9 spedbarn bjorn for hunder

Whizzotech justerbar valp bjorn

K9 Sport Sack Dog Infant Bjorn

Brut Bees Dog Shampoo for Bulldog

Henkelion Dog Provider Backpack Front Pack

Tomkas Little Dog Carrier

Mogoko komfortabel hundeleverandør ryggsekk

Autowt Dog Padded Papoose Sling

Valpøyne Vannbestandig kjæledyrleverandør Sling

CopPthinktu hunde spedbarn bjorn

Typer hunde spedbarnsbærer

Effektive tips om å bruke en hundebærer

Instruksjoner: som vil holde hundeleverandøren din langvarig

Ting å tenke på mens du velger spedbarn bjorn for hunder

Passende måling:

Airlines godkjenning:

Pustende:

Lommer:

Sikkerhet:

Tilleggsfunksjon:

Vanlige spørsmål om hunde spedbarnsbærer

Er fremre hundebærere trygge?

Hva er den aller beste metoden for å bringe en valp?

Kan jeg legge hunden min i et spedbarns bjorn?

Hvordan henter du en hund?

Liker hunder å bli båret?

Endelig dom

Topp 9 spedbarn bjorn for hunder

Vel, ettersom det er en rekke hundebjorn med en gang i markedet, så vi må la deg forstå noen av de aller beste spedbarnsbjornene for hunder.

Regulerbar

Whizzotech justerbar valp bjorn

Whizzotech inkluderer mange farger, så vel som mange justerbare størrelser for forskjellige typer valpehunder. Vi tar med dette produktet som vårt toppvalg, siden det er rimelig, komfortabelt for en valp, så vel som enda viktigere, størrelsen er presis for valpene dine.

Bortsett fra det, er dette spedbarnet Bjorn ganske risikofritt med borrelåsens elastisk topplukking, som uttalte at valpen alltid vil i form med den, så vel som aldri høst utenfor den.

Når vi fordyper det, får vi forstå at det er et innvendig bånd som binder opp babyens føtter så vel som midtseksjon til det. Frontpakken kommer til ytterligere bekvemmelighet når du går eller reiser med barnet ditt.

Mer spesifikt, når du er på farten, vil det være lettere for deg å ta vare på valpene dine, selv om du sykler, går eller går. Traction -låsen er en mer stor gevinst for deg.

Fordi den unngår den slemme felinen din fra å løpe ut av vesken, da den vil spenne opp nakken til barnet ditt. Hvis du vil ta den med hendene, vil du oppdage stroppen ekstremt praktisk

Fordeler

Tilgjengelig i forskjellige størrelser så vel som farger.

Trygt for alle slags valp og praktisk.

Enkelt å tilpasse for forskjellige størrelser på PET.

Sikre holdbarhet så vel somreise vennlig.

Ulemper

Noen raser virker virkelig store, selv om de er ungdommer, så vel som ikke passende for disse ryggsekkene.

Våre toppvalg

K9 Sport Sack Dog Infant Bjorn

K9 -ryggsekken inkluderer de fineste stilige utsiktene for små til mellomstore størrelser på kjæledyr. Det fine med det er å ha fullstendig ventilerte plasseringer der kjæledyret ditt vil få tilstrekkelig lys og luft. Denne ryggsekken foreslås av mange veterinærer å velge mellom.

Vi foreslår at hvis du har små kjæledyr som Chihuahua, Maltese, Teacup Yorkie, Pomeranian, ville dette være det aller beste alternativet for deg.

Denne sportsutgaveposen er et utmerket alternativ når du er på metoden for fotturer eller noen form for eventyrlig tur.

Denne USA laget ryggsekk inkluderer 3 tilbudte størrelser i form for lite til medium, som vi sa. Vi oppdager det ganske risikofri så vel som støy, da den har 5 forskjellige sikkerhetsspiller samt stropper.

Fuktighetsfunksjonen gjør hunden din varm så vel som koselig at kjæledyret ditt aldri engang ønsker å komme utenfor den.

Til slutt må vi oppgi at denne ryggsekken er designet for at hunden din kan takle eller holde seg foran, og det kan hende du får se hva valpen din gjør. Dette er grunnen til at så mange kunder liker å kjøpe denne ryggsekken.

Fordeler

Fremovervendt ryggsekk.

Nok ventilasjon, utmerket for varmt vær.

Fuktighetssystem.

Trygt med 5 forskjellige sikkerhetsfunksjoner.

Ulemper

I kaldt vær vil det ikke gi unggutten din tilstrekkelig varme, så vel som ikke en stor form for en større ung.

Våre fineste valg

Brut Bees Dog Shampoo for Bulldog

Pet Gear nyskapende designet denne fantastiske ryggsekken som alle vil ha med seg. Denne barns leverandør inneholder fem forskjellige farger, så vel som den primære spesialiteten i den er omtrent størrelsen. Ja, uansett hva som vil være formen til barnet ditt, kan det evaluere hver og en av dem.

Det inkluderer slike funksjoner som vil slå tankene dine. For det første får vi se teleskopingshåndtakene som gjør det som en koffert.

Sidelengs er forlenget med 3 tommer ekstra plass, det gjør det ekstra sikkert.

Ikke bli overrasket over å forstå nøyaktig hvor mye det vil veie, vel, det er så mye som 25 kilo, ser enormt ut, ikke sant?

Den kofferten-lignende ryggsekken ser aldri ut til å være et bur for kjæledyret ditt, da det ville være tilstrekkelig ventilasjon der luft så vel som lys passerer gjennom.

Den viktigste interessen til denne ryggsekken er grunnen til at folk liker å velge den med de fem i ett tilbudt alternativ som inkluderer reisende teleskopiske håndtak med hjul, samt hva er mer?

Fordeler

Teleskopisk håndtak for å reise den ekstra milen.

Den betydelige evnen til en ryggsekk bringer alle størrelser på barn.

Nok ventilasjon for luft så vel som lys.

Ingen barriere, raskt personalisert for noen form for hund.

Ulemper

Hvis du vil ta med deg unggutten din foran, er dette ikke noe for deg.

Best for baksiden

Henkelion Dog Provider Backpack Front Pack

Henkelion bringer en fleksibel ryggsekk så vel som frontpakken som fungerer utmerket som en spedbarnsbærer. Den inkluderer tre størrelser fra små, middels til ekstra store.

Det tilbyr også to forskjellige farger svart så vel som rosa. Vi antar at den svarte ville være utmerket for mannlige kjæledyr så vel som rosa ville være for kvinnelig.

Etter den tilbudte størrelsen så vel som farge, ble dette designet for å holde sikkerhetsproblemet. De justerbare stroppene er gode å gå med forskjellige valper.

Dessuten er det vannavstøtende og bærekraftig på lang sikt. Den viktigste grunnen til å kjøpe den er dens lette funksjon, slik at den lar deg glede deg over bærbarheten.

Du vil forstå at du nå kan ta med kjæledyret ditt når du kjører biler og lastebil eller motorsykler. Ungdommen din vil føle seg komfortabel i tillegg til å holde seg risikofri i den. Dessuten bringer dette doble ting som å bringe foran eller bak der du vil.

Fordeler

Tilgjengelig i justerbare og flere størrelser.

Dual versjon-front pack & backpack design.

Vanntett stil så vel som så varer lenger enn konkurrentene.

Reisevennlig med sikkerhetsspiller samt stropper.

Ulemper

Bare tilgjengelig i to farger, så du liker kanskje ikke noen type av dem.

Best for Little Dog

Tomkas Little Dog Carrier

Noen små kjæledyr som Chihuahuas, maltesisk, tekopp Yorkie, samt pomeransk krav en spesiell ryggsekk som rutinemessig ryggsekk virker ikke passende for dem.

Tomkas har nettopp brakt den rette ryggsekken som vil tjene ditt lille hundeformål. Den er utrolig perfekt i størrelse, behagelig, sikker og reversibel med glidelåslomme.

Den reversible stilen inkluderer to metoder for fleksible utsikter som skiller seg ut sammenlignet med en ryggsekk til. Selv om den er liten, vil den bit unggutten få tilstrekkelig område i tillegg til å føle seg praktisk så vel som risikofri til å bli.

Forsikre deg om at evnen til den som evaluerer en valp som har 10 kilo vekt. Vel, det er optimalt så langt, så vel som det typiske ville være 3 til 7. Den viktigste grunnen til at du kjøper det er den fantastiske designen, så vel som lang shouLder stropp å sette inn.

Den risikofrie krage krok binder like mye som nakken komfortabelt som unggutten din føles utmerket, så vel som på samme måte ikke i stand til å hoppe utenfor den.

Fordeler

Myk så vel som vaskbart stoff.

Lett å bo så vel som varmt sted.

Kommer i annerledes så vel som utmerket stil.

Spesielt designet for små raser av kjæledyr.

Ulemper

Skulderstroppen av den er ikke justerbar, så pass på at du vil oppdage det praktisk.

Beste behagelig

Mogoko komfortabel hundeleverandør ryggsekk

Mogoko laget vakkert ryggsekken i fire forskjellige farger, så vel som vi foreslår denne vesken når kjæledyret ditt evaluerer mellom 0,0 til 7,0iBs. Vel, den primære funksjonen til det hvorfor du bør velge den er den fantastiske holdbarheten.

Når det er sagt, er den laget av pustende passform sammen så vel som polyesterfiber som er lett og behagelig. Stilen på det er å gi deg bekvemmelighet når du så vel som hunden din skal reise utenfor for sightseeing, camping, samt fotturer.

Dessuten er det risikofri så vel som støy på grunn av dens justerbare polstrede stropper som vil sikre å redusere den generelle belastningen. Videre holder midtseksjonsstroppen sammen med spennene ryggsekken stabil.

Her vil du på samme måte oppdage et indre tau med et klipp som knytter seg til kjæledyrskragen din komfortabelt, så vel som for det vil ikke kunne komme ut av brønnen.

Den runde formen Peepephole ser utmerket ut så vel som der du vil oppdage en snor som åpner opp nakkehullet som finnes øverst i denne ryggsekken.

Vi foreslår at du holder det åpent tilstrekkelig slik at kjæledyret får ventilasjon. I det generelle synet tror vi at denne ryggsekken er et sikkert så vel som komfortabelt bærbart hus som fortjener å kjøpe med en gang.

Fordeler

Tilgjengelig i forskjellige farger.

Holdbare så vel som sikkerhetsfunksjoner inkludert.

Reisevennlig ryggsekk.

Pustende materiale med head out design.

Ulemper

Om sommeren kan kjæledyret ditt kreve mer ventilasjon eller ikke holde seg under det i timevis.

Våre toppvalg

Autowt Dog Padded Papoose Sling

Litt så vel som bedårende ryggsekk laget av AutoWt. Spesialiteten i det er med sin slyngeleverandør som passer til høyden din med enkle spenner. Skulderen stropper i form komfortabelt på skulderen når den måler som 3,15 tommer, også laget av tykk svamp, som kan eliminere verke.

Så når du er på farten en kort tur utenfor hjemmet, ville dette være en perfekt ryggsekk.

Hvis vi fordyper dette, får vi se, det er både behagelig så vel som trygt, så vel som hvorfor ikke som det inkluderer den justerbare sikkerhetskroken?

Den pustende bomullen gjør også valpene dine lykkelige, da det er hudvennlig-ingen irritasjon noensinne har blitt møtt!

Og når vi får se stilen, inkluderer dette en glidelås lomme, der du kan legge tingene dine. Fra vår generelle observasjon opplever vi den som bred som behagelig, så sikkert som pustende.

Du kan bare legge ut med unggutten din hvor som helst på kort tid, i tillegg til at ditt hverdagsarbeid.

Fordeler

Leveres med myke polstrede skulderstropper sikrer komfort.

Trygt så vel som støy med den justerbare kroken.

Zippet lomme gjør det mulig for lagring å oppbevare ting.

Massevis av alternativer blant forskjellige farger.

Ulemper

Denne ryggsekken er ikke fotturer eller campingvennlig.

Vanntett

Valpøyne Vannbestandig kjæledyrleverandør Sling

Nå inkluderer denne ryggsekken en helt ny stil samt funksjoner sammenlignet med produktene ovenfor vi forklarte.

Valpeøyne, aller første introduserte med vannavstøtende risikofri PET-leverandørens slynge, som er for små til mellomstore hunder som veier så mye som 16 kilo. Likevel virker 12 pund utmerket så vel som den primære interessen er med vannmotstand.

Det er vakkert stil med frontlommen der du oppdager så nyttige nær hendene for å beholde ting. Sammen med det vil du få en glidelås til lomme, så det er god plass.

Peephole er sikker så vel som romslig så vel som hunden din aldri kommer ut av det.

Bortsett fra det, kommer dette som lett, så vel som du raskt kan holde det hvor som helst du går. Materialene er vennlige for hunden din, forhindrer irritasjon i tillegg til å inkludere sikkerhetslivsfunksjoner. Generelt sett tror vi at dette er et koselig sted der din lodne gode venn forblir risikofri så vel som lyd.

Fordeler

Fantastisk stil med tilstrekkelig lagring for å beholde ting.

Vanntett med sikkerhetssnitt samt netting.

Lett, enkel å ha på seg i tillegg til å tørke.

Justerbart risikofritt kroksystem.

Ulemper

Ikke bli satt av vektgrensen med mindre den er så flott som du vil forvente å se den.

COPPTHINKTU

CopPthinktu hunde spedbarn bjorn

Hvis du vil eie en håndfri Bjorn Dog Provider, så inkluderer COPPTHINKTU flotte ting du må se på. Ryggsekken er lett, pustende og ser bra ut!

Dette tilbys for lite til store hunder, som er oppgitt å bli tilbudt for alle spedbarnsbjorn. Det tre-rikkede hullet er for ben ute med halen så vel som i den øvre delen hunden din kan spre ut de to andre bena.

Vi oppdager i den midtre delen av denne vesken laget av pustende materiale som gir komfort. Forresten, sikkerhetsfunksjonene er gode for

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post